ŞEKER, HÜKÜMETE YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Bilecik’in sorunlarını dile getirerek, bu sorunları gideremeyen hükümete yüklendiler.

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:27
1615 Okunma
ŞEKER, HÜKÜMETE YÜKLENDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Bilecik’in sorunlarını dile getirerek, bu sorunları gideremeyen hükümete yüklendiler.
 
 
  Bilecik-Yenişehir karayolu üzerinde Dereşemsettin köyü yol ayrımında basın açıklaması yapan MHP Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere doğru giderlerken, Bilecik’in ilçeleri ve köylerindeki sorunları tek, tek ortaya koyacaklarını belirtti. Şeker, “Bugün de Dereşemsettin kavşağında Bilecik’i, Bursa’ya, İnegöl’e Marmara Bölgesine bağlayan en önemli yolunda hep beraberiz. 12 senedir iktidarda kalanlar, bütün yolları yaptık diyenler maalesef ki Yenişehir yoluyla ilgili bugüne kadar hiçbir adım atamadılar. Her sene oldu oluyor, oldu oluyor dedikleri bırak eski Türkiye bitti, yeni Türkiye geldi diyenlerin ne hale geldiğini bugün yolun yarısına kadar geldik hep beraber arkadaşlarımızla, sizinle beraber bakıyoruz ve burada da bunu Bilecik halkına yeniden sunuyoruz. Burada sözler verildi, her seçimde sözler verildi. Sayın Başbakan buraya geldiğinde söz verildi. Eski Başbakan Cumhurbaşkanı geldiğinde söz verildi. Ama bugüne kadar hiçbir adım atılamadı” dedi.
 
 
 
“AMPUL PATLAMIŞTIR, İKTİDARA GELDİĞİMİZDE BU YOLUN İHALESİNİ YAPACAĞIZ”
 
 
 Şeker açıklamasının devamında, Bilecik’in en önemli sorunlarından birinin Yenişehir yolu olduğunu belirterek, “İnşallah her zaman söyledik, Ampul patlamıştır bunlar gidicidir. İnşallah iktidara geldiğimizde ilk yapacağımız işlerden birisi bu yolun acele ihalesini yapmak ve burada halkımıza bu güzel yolu sunmaktır. Saraylarda yaşayanlar, padişahlık taslayanlar, saraylara milyar dolarlar harcayanlar ne yazık ki bugüne kadar hiçbir şeyi yapamamışlardır. Bu millete küfür eden müteahhitlere yüzlerce ihaleyi veriyorsun bu memlekette, diğer yollarda ihaleleri veriyorsun da hepimiz şurada görüyoruz. İki müteahhit mi? Bilecik’in kaderiyle oynuyor. Yaparsın bunu indirirsin 3 günde kararını alırsın. Doğruysa doğru, doğru değilse ihaleyi iptal edersin, en kısa zamanda bir ihale daha yaparsın, bu yolu başlatırsın. Milletle dalga geçer gibi bugün oldu, yarın oldu. Sayın İl Genel Meclisimiz de burada. Mehmet Bey geçen gün bu soruyu kendilerine sordu. Ne zaman bu sonuçla ilgili olacak bu iş. 6 günde olur, 6 ayda olur, 6 senede olur dedi başkanımız. Böyle bir şey olabilir mi. Her gün bu yoldaki rezillik çekilecek mi. Bununla ilgili en kısa zamanda mademki seçime gidiyoruz. Bu seçimde aday olan arkadaşlar ve iktidar partisi bununla ilgili bir açıklama yapmalı” dedi.
 
 
 
“EN BÜYÜK SORUN HASTANE”
 
 Şeker, açıklamanın ardından Bilecik Devlet Hastanesi’nin önüne gelerek burada da bir açıkla yaptı. Bilecik’in artık büyüdüğünü ve mevcut hastanenin yetersiz kaldığını belirten Şeker, “Artık büyüdük geliştik ama maalesef senelerdir bize kızıyorlar ‘Neredesin Aşkım Buradayım Aşkım’, ‘Neredesin Hastane Burada Hastane’ diyerek senelerdir Bilecik 'e layık bir hastanenin yerini yapamadılar. Yeri olsa belki hastane olacak. Trilyonlar verip, milyar dolarlar verip şu sarayları yaparken bizim burada hastanemiz olmuyor, ama Polatlı Devlet Hastanesi bizle beraber olan Eskişehir Devlet Hastanesi ve Türkiye'nin diğer yerlerindeki birçok hastaneler bugün bitme noktasına gelmiş. Bakın burada hastanedeki doktorlar görevli arkadaşlarımız hepsi hakikaten çok güzel çalışıyor. Ama yetmiyor, burası yalnız Bilecik merkezin hastanesi değil, aynı zamanda Gölpazarı'nın, Osmaneli'nin, Söğüt’ün, Bozüyük’ün civardaki bütün hastaların hastanesi. Bugüne kadar birçok hastamız gece bizleri de rahatsız ediyor. Çünkü burada yetişmeyen olaylarımız Adapazarı’na, Eskişehir'e diğer yerlere gidiyor” dedi.
 
 
 
“BU HASTANE BİRİLERİNE ÖZEL HASTANE YAPILSIN DİYE Mİ BU KADAR GEÇİKTİ”
 
 
İnsanın hastane konusunda aklına başka şeylerinde geldiğini söyleyen Bahattin Şeker,”Bunlar neden yapılmıyor? Acaba buralarda birilerine özel hastane yapılsın diye mi bu kadar geciktiriyor. Bunun kabahati kimdedir? 12 senedir bu memleketi idare edenler hastanenin yerini mi bulamadılar? Bu hepimizin kafasında büyük bir sorun. Bunun yanında Bilecik’in en önemli sorunlarından birisi, bağlantı yollarımız. Hala olmadı. Bilecik’in girişi çıkışıyla ilgili olarak, garajımız oluyor, garda da bir muamma. Hala ne olduğu belli değil. Bozüyük garı çalışıyor, bu garla ilgili bunun müteahhitti yok mu, cezası yok mu. Ne zaman açılacağı hakkında bir soru, hiç birimiz cevabı bilemiyoruz.  Diğer bir konuya gelirsek, bu kadar büyük bir alanda bir kan bankamız yok. Bununla ilgili soru yönergeleri verdik,  çalıştık. Bilecik' te lazım olan işlerden birisi de bu. Bir diğer konuda burada istasyonumuzla beraber, buradan Vezirhan üzerinden Bursa’ya yeni bir tren yolu bağlantısı olacaktı. Bununla da ilgili hiç bir açıklama gelmiyor” dedi.
 
 
 
“HER YERE SARAY YAPIYORLAR, BURAYA DA ADALET SARAYI YAPSINLAR”
 
 
 Diğer bir önemli konunun Adliye binası olmamasının üzerinde duran Şeker, “Burada Ağır Ceza var diğer mahkemeler var ama buraya yakışmayan bir adliye binamız var. “Her yere bir saray yapıyorlar, Bilecik'e de bir adliye sarayı yapsalar bizim için çok iyi olur diyorum” dedi.
Şeker’e açıklamalarında, 2’inci sıra adayı Hüseyin Şensoy, MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları ve partililer katıldı.
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 20.04.2015 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle