RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLADI

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından 3 yıldır gerçekleştirilen Ramazan mukabeleleri ile bu yılda başladı.

28 Haziran 2014 Cumartesi 09:28
1222 Okunma
RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLADI

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından 3 yıldır gerçekleştirilen Ramazan mukabeleleri ile bu yılda başladı.   Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevlisi gassal Fatma Yılmaz, Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mukabeleler hakkında açıklamalarda bulundu.

 Bilecik Belediyesi'nin fiziki hizmetleri yanı sıra vatandaşlarımızı memnun edecek birçok değişik aktivitede bulunduğunu dile getiren Yılmaz, ''3 yıldır mahalle konaklarımız da mukabeleler okutuyoruz. Şu ana kadar 3 mahalle konağımızda bu hizmeti gerçekleştiriyorduk. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler ve talepler üzerine bu yıl 6 mahalle konağımızda bu güzel ibadeti gerçekleştiriyoruz. Hürriyet Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi, Bahçelievler Mahallesinde, Ertuğrulgazi, Toplu Konut İdaresi ve Beşiktaş mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz mukabelelere her geçen gün yoğun talepler oluyor ve sayımız artıyor. Ramazan'ı Şerifi, yani bir diğer anlamda Kur'an-ı Kerim ayını, Allah'ın razı olduğu şekilde geçirmeyi umuyoruz.

 Bayanlarımız verilen hizmetten oldukça memnun olduklarını aktarıyorlar. Bizler de bu verilen bu memnuniyet adına, verdiği tüm destekler için Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya çok teşekkür ediyoruz. Yapılan mukabeleler, Allah katında güzel bir ibadetin gerçekleştirilmesi yanında, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı da olan Ramazan'da insanların birbirleriyle görüşme fırsatı da buluyor” diye belirtti.

Son Güncelleme: 28.06.2014 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle