PAZARYERİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Pazaryeri Belediyesi, park ve çevre düzenlemelerine tüm hızıyla devam ediyor.

23 Haziran 2016 Perşembe 06:25
661 Okunma
PAZARYERİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

   Pazaryeri Belediyesi, park ve çevre düzenlemelerine tüm hızıyla devam ediyor.  

 

 

      Yaz mevsiminin gelmesiyle park ve bahçelerde çalışmalarına hız veren Pazaryeri Belediyesi ekipleri, parklarda çevre düzenlemeleri, mezarlıkta ot biçme işlemleri yapıyor. Bu işlemlerin yanında kaldırım taşları Pazaryeri sporun renkleri olan mavi beyaza boyandı.

 

 

     Çalışmalar hakkında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, daha güzel bir Pazaryeri için çalıştıklarını belirterek, "Yaz mevsiminin gelmesiyle park ve bahçe çalışmalarımıza hız verdik. Pazarcıklılarımız güzel zaman geçirebilsinler diye park ve bahçelerimizde çeşitli düzenlemeler yaptık. Mezarlığımızdaki otları biçtik. Sokaklarımızı renklendirebilmek adına kaldırım taşlarımızı Pazaryeri sporumuzun renklerine boyadık.

 

 

     Her şey daha yaşanılabilir bir Pazaryeri için. Her şey çok kıymetli hemşehrilerimiz için. Her zaman söylüyorum. Hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak" dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2016 06:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle