ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİNDEN ULUSAL BAŞARI GELDİ

Safranbolu ilçesinde düzenlenen "3'üncü Ulusal Ünsal Tülbentçi Matematik Olimpiyatı"nda, Bilecik Sevgi Çiçeği Ortaokulu 3 gümüş madalya aldı.

06 Mayıs 2014 Salı 20:31
1347 Okunma
ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİNDEN ULUSAL BAŞARI GELDİ

  Safranbolu ilçesinde düzenlenen "3'üncü Ulusal Ünsal Tülbentçi Matematik Olimpiyatı"nda, Bilecik Sevgi Çiçeği Ortaokulu 3 gümüş madalya aldı. 

Valilik ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'nde 3'üncüsü gerçekleştirilen olimpiyata, 38 ildeki 96 okuldan 6., 7. ve 8. sınıflardaki 300 öğrenci katıldı. Yarışmada Okulumuzu temsil eden ğrencilerimizden ;6.sınıflarda Selim Berk DEMİRLİ; 7.sınıflarda Halis Berkay KARTAL ve 8.sınıflarda Zekeriyya ACILAR gümüş madalya kazandı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, açılışta yaptığı konuşmada, benzeri yarışmaların ilçenin tanıtımına sağladığı katkıların yanı sıra çocukların kaynaşmasını, yeni dostluklar kurmasını ve bilgilerinin artmasını sağlayacağına inandığını söyledi. Olimpiyat Komitesi Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin ise yarışmanın gelenekselleştiğini ve devamını sağlayacaklarını belirterek, katkı verenlere teşekkür etti.Öğrencilere madalyalarını Karabük Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy verdi. 

 Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlkokulu-Ortaokulu müdürü Veli Arısoy, Olimpiyat çalışmaları okullarında 5.sınıftan başlayıp 8. Sınıfa kadar devam etmekte olduğunu belirtti. Arısoy, "  Ulusal, Uluslar arası ve bölgesel yarışmalarda Bilecik ilimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ve bu öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi ve  ailelerini ,özellikle de Matematik olimpiyatlarına öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen Matematik öğretmenimiz Ramazan Yalçın beyi tebrik ediyor ve bundan sonraki yarışmalarda başarılarının devamını diliyorum" diye belirtti.


Son Güncelleme: 06.05.2014 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle