ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu ve öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nü unutmadılar.

18 Mart 2014 Salı 15:06
3643 Okunma
ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu ve öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nü unutmadılar.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 99’uncu yıldönümü anısına, Çanakkale Şehitler Anıtı’nın ve şehit mezarlarının sembolik bir maketinin hazırladılar. Çanakkale zaferinin anlatıldığı video ile zaferin ve şehitlerimizin değeri öğrencilere anlatıldı.

Okul Müdürü Veli Arısoy yaptığı konuşmada Çanakkale büyük bir mücadele ismi olduğu belirtti. Arısoy, "Mehmet Akif Ersoy Çanakkale’nin öneminin Çanakkale şiiri ile çok güzel  ifade etmiş. Biz bunun farkındayız. Bu memleket kolay kazanılmadı büyük mücadeleler verildi. Büyük savaşlar yapıldı. 253 Bin şehit verildiği tarih notlarında yer aldı. Burada sembolik olarak hazırladığımız mezarlardan şunu anlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından doğusundan, batısından, kuzeyinden, güneyinden insanlar orada mücadele verip şehit ve gazi olmuşlar. Biz bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk paşa başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

 Uluslar arası geçerliliğe sahip İngilizce sertifikalarını alan öğrencilerin, yabancı bir ülkeye gittiklerinde kendilerini rahatlıkla ifade edebilecek seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Her öğrencilerinin bir enstrüman çalmasını ve en az bir spor dalında kendini geliştirmesi istiyorum. Zenginleştirilmiş eğitim programlarıyla anasınıfları ve ilköğretim 1-2 ve 3’üncü sınıf öğrencilerine oyunla eğitim vermeye başladık. 21 Mart Cuma günü Pamukçuoğlu Kültür Merkezi’nde eğitimci yazar Hüseyin Maltepe, okulda öğrenciler ile akşam ise veliler ile sohbet edecek " dedi.

 

 

Son Güncelleme: 18.03.2014 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle