ÖZEL HATEM OKULLARI ÇALIŞMALARINA ERKEN BAŞLADI

Özel Hatem Okulları yeni eğitim öğretim yılı için çalışmalara erken başladı.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 07:33
2292 Okunma
ÖZEL HATEM OKULLARI ÇALIŞMALARINA ERKEN BAŞLADI

     Özel Hatem Okulları yeni eğitim öğretim yılı için çalışmalara erken başladı.

 

 

          İyi insan, iyi gelecek sloganıyla eğitim öğretim yılına başlayan Hatem Okulları’nda öğretmenler tanışma toplantısını gerçekleştirdi. 22 Ağustos’tan itibaren sabah 09.00-12.00 saatleri arasında öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı planlamaları içinde okulda çalışmalara başlayacağı bilgisini veren Okul Müdürü Zafer Bozkurt yeni eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı bir yıl olmasını diledi. Okul Müdürü Bozkurt, yeni öğretmenler ile tanışmak isteyen velilerin de 22 Ağustos’tan itibaren 09.00-12.00 saatleri arasında öğretmenler ile görüşebileceklerini söyledi.

 

 

      29 Ağustos’tan itibaren TEOG ve YGS için çalışmaların başlayacağı Özel Hatem Okulları’nda; TEOG grubunda 8. Sınıf, YGS grubunda ise 11. ve 12. sınıflar eğitim öğretim yılına erken başlayacak.  Sınav öğrencilerine erken bir hazırlık dönemi sunan okulda Müdür Yardımcısı Yasin Sarıçiçek; sınav senesindeki öğrencilerine özel bir çalışma programı hazırladıklarını ve bu program doğrultusunda sene içerisindeki çalışmalarını gerçekleştireceklerini bildirdi.

 

 

Son Güncelleme: 15.08.2016 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle