OSMANELİ BİLECİK'İN GELİŞEN YÜZÜ OLACAKTIR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ilçesinin gelişimi ve yatırımları hakkında bir takım bilgiler verdi.

30 Nisan 2014 Çarşamba 08:25
2156 Okunma
OSMANELİ BİLECİK'İN GELİŞEN YÜZÜ OLACAKTIR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ilçesinin gelişimi ve yatırımları hakkında bir takım bilgiler verdi.  

  Bilecik’in, Osmaneli ilçesinin yeni Başkanı Münür Şahin Osmaneli Belediye Başkanı olduğunda ilk iş olarak, halkın Belediye olarak gücü ve varlığı benimsenmemiş bir algı olduğunu ve halka bu olgunun varlığını ciddiyetinin sağladıklarını belirtti. Şahin, “ Belediye olarak halka burada bir Belediye olduğunu fark ettirdik. Belediyenin ciddiyetinin, farklılığını her yere sahip çıkacağını insanlara anlatmaya başladık. Seçilmiş bir arkadaşımızı Belediye Başkan yardımcısı yaptık. Mezarlıklara gereken önemi verdik, çevre düzenlemeleri çalışmalarına başladık. Hedeflediğimiz icraatları birer birer yapmaya başlıyoruz “ dedi.

  TARİHİ EVLERİ İLE BİR SAFRANBOLU BİR BEYPAZARI GİBİ OSMANELİ YARATMAYI PLANLIYORUZ

  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuşmasının devamında; Osmaneli’ne yatırımlar yapmak için ilk önce nüfus artması gerektiğini vurguladı. Şahin, “ Nüfus artması için il önce ilçenin sanayileşme olması gerekiyor. Bizde bu konuda baya bir yok aldığımızı düşünüyoruz.  Osmaneli yaşam olarak Bilecik’te en farklı doğaya sahip, en farklı tarihi yapıya sahip bunları kullanarak hayata geçirmemiz lazım. Osmaneli tarihi evleri, bir Safranbolu, bir Beypazarı gibi Osmaneli yaratmaya planlıyoruz. 3-4 tane tarihi ev Belediyemize kazandıracağız. Tarihi evleri canlandırma için elimizden geleni yapacağız. Son olarak Sakarya nehri, ilçemiz için en önemli özelliklerden bir tanesi.  Sakarya nehri ilçemizin kenarından geçiyor. Biz diyoruz ki ilçemizin ortasından geçsin. Onunla ilgili projemiz var suyun öbür tarafına yerleşim yerleri planlıyoruz. İstanbul Üniversitesi olarak bizlere her zaman destek oldular ve olacaklarını belirttiler. Sonuç olarak 1’incisi Sanayileşme gerekmekte,  2’inci olarak tarih ve kültürü öne çıkarmak, son olarak ise yaşanabilir bir Osmaneli yaratacağız” diye belirtti.

  OSMANELİ’NİN TANITIMI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

  Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’nin tanıtımı için ellerinde ne geliyorsa yapacaklarını ve bu tanıtımlarında ulusal anlamda ses getireceklerini dile getirdi. Şahin, İlçemizin tanıtı için TURSAP ile çok iyi ilişkilerimiz var. 30 tane acenta sahibi ilçemize geldi. Turlar düzenledik ve artık kalıcı olabilmek için butik oteller yapacağız. Yatak sayısını daha fazlaya çıkarmamız gerekiyor. Osmaneli Belediyesinin plaketlerinde farklı bir şeyler göreceksiniz. Osmaneli evlerinin göreceksiniz. Ulusal anlamda tanıtımlar yapabilecek duruma geleceğiz. Şuanda acentalar düzeyinde tanıtım yapabiliyoruz. Bir yıllık bir süreye ihtiyacımız var ve bu süre içinde butik oteller açacağız ve farklı bir noktaya geleceğiz” diye belirtti.

Son Güncelleme: 30.04.2014 08:25
Anahtar Kelimeler:
OsmaneliMünür şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle