MURADİYE KERMESİ AÇILDI

Bilecik’te faaliyet gösteren Muradiye Kültür Vakfı, kermesini açtı.

26 Mayıs 2014 Pazartesi 08:47
1544 Okunma
MURADİYE KERMESİ AÇILDI

Bilecik’te faaliyet gösteren Muradiye Kültür Vakfı, kermesini açtı.

Bilecik Kültür Sitesinde gerçekleşen açılış öncesi konuşma yapan,  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Muradiye Kültür Vakfının kurulduğu günden itibaren, ülkenin her noktasında milli ve manevi değerlere, kültüre hizmet konusunda büyük başarılar sağladığını belirtti. Başkan Yağcı, “ İlimizde de çok değerli vakıf yöneticilerimiz değerli kardeşlerimiz güzel çalışmalara imza atıyorlar, güzel faaliyetler gerçekleştiriyorlar. İnşallah böyle bir kermesi hep birlikte açacağız.

 Buradaki kazançların bereketli olmasını, hayırlı yollarda sarf edilmesini ve başlanan vakıf hizmet binasının biran önce bitirilmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Kermesimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 Kermese Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve kurum idarecileri katıldı. Açılıştan sonra gelen misafirlere lokma ikram edildi.

 

 

VİDEO BİRAZDAN

Son Güncelleme: 26.05.2014 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle