MOR MAVİ'DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK, İŞÇİ ÇOCUKLARA YÜZDE 30 İNDİRİM

ilecik’te hizmet veren Mor Mavi Etüd Merkezi, işçi çocuklarına yüzde 30 indirim yapma kararı aldı.

01 Haziran 2016 Çarşamba 07:07
1776 Okunma
MOR MAVİ'DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK, İŞÇİ ÇOCUKLARA YÜZDE 30 İNDİRİM

   Bilecik’te hizmet veren Mor Mavi Etüd Merkezi, işçi çocuklarına yüzde 30 indirim yapma kararı aldı.  

 

 

     Mor Mavi Etüd Merkezi, işçi çocuklarına yüzde 30 indirim yapma kararı ardından, Bilecik’te çok işçinin çalıştığı I. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile protokol imzaladı. Mor Mavi Etüd Merkezi Sahibi Aliye Ayaz, Bilecik'te herkesin hak ettiği okulları kazanmaları için böyle bir karar aldıklarını belirterek, ”Amaçlarının eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak ve dar gelirli aileleri desteklemek olmak. Bilecik Mor Mavi Etüd Merkezi olarak Bilecik'te bir ilke imza attı.

 

 

    Sanayi şehri olan ve çoğu askeri ücret seviyesinde çalışan işçilerin çocuklarının bu tür eğitim kurumlarından daha fazla yararlanması için indirim kampanyası başlattı.  Bilecik'teki OSB'lerde, fabrikalarda, sanayi sitelerinden ve işyerlerinde asgari ücret seviyesinde çalışan işçilerin çocuklarına yüzde 30'a varan indirimler yapma kararı alarak b u anlamada Bilecik I. OSB ile de protokol imzaladık” dedi.

 

 

  “YÜZDE 30'A VARAN İNDİRİMLER”

 

  Kampanya hakkında bilgi veren Mor Mavi Etüd Merkezi Sahibi Aliye Ayaz, Bilecik'in nüfusunun önemli bir kısmının asgari ücret seviyesinde çalışan işçilerden oluştuğunu söyledi. Bu kişilerinin çocuklarına sahip çıkmak için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Ayaz özlerine şöyle devam etti:

  "Mor Mavi Etüd Merkezi yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen, tecrübeli eğitim kadrosu ve başarılı çalışmaları ile kısa sürede Bileciklilerin takdirini topladı. Biz de onların güvenine layık olabilmek için çalışıyoruz. Amacımız, Bilecik'in eğitimine katkı sağlamak ve Bilecikli çocukların iyi bir eğitim almasına yardımcı olmaktır. Bunun için de, asgari ücret seviyesinde geliri olan insanların çocuklarının da bu imkanlardan faydalanması için bir kampanya başlattık. Hiç bir şart öne sürmeden, asgari ücret seviyesinde geliri olan ailelerin çocuklarına yüzde 30'a varan indirim yapacağız. Amacımız, herkesin hak ettiği en iyi eğitimi almasıdır" dedi.

 

 

  “BİRÇOK HİZMETİMİZ MEVCUT”

 

  Mor Mavi Etüd Merkezinin faaliyetlerinden bahseden Ayaz; "Biz öğrencilerimizle bir aile ortamında ve sıcaklığında eğitim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimizle, soru çözümünden ders anlatımına, sınava hazırlamadan özel derslere, sosyal aktivitelerden psikolojik desteğe kadar her türlü ilgileniyoruz. Hiç bir faaliyetimizle ilgili de ek bir ücret talep etmiyoruz. Servis hizmetimizden ikindi kahvaltısına kadar birçok hizmetimiz de mevcut. Bilecik'te farklı ve güzel bir eğitim kurumu oluşturmaya çalıştık. Bu imkanlardan herkesin yararlanması için de indirim kampanyası başlattık" şeklinde konuştu.

 

 

  I. OSB İLE PROTOKOL İMZALANDI

 

  Ayaz son olarak Bilecik'te en çok işçinin çalıştığı 1. OSB’nin Başkanı Yusuf Subaşı ile görüştüklerini söyleyerek, “Bir protokol imzaladık.  Bu protokol ile OSB'de çalışan işçilerin çocuklarına yüzde 30'a varan indirim yapacağız. bu vesile ile eğitime destek veren Bilecik 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Subaşı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 01.06.2016 07:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncelEtüt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle