MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN CHP'Lİ YAŞAR TÜZÜN BOZÜYÜKLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

7 Haziran genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bilecik Milletvekili seçilen Yaşar Tüzün, Bozüyük Cumhuriyet meydanında partililerine hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, 2011 yılında devrettiği emanetini geri aldığını söyledi.

08 Haziran 2015 Pazartesi 08:45
2396 Okunma
MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN CHP'Lİ YAŞAR TÜZÜN BOZÜYÜKLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 7 Haziran genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bilecik Milletvekili seçilen Yaşar Tüzün, Bozüyük Cumhuriyet meydanında partililerine hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, 2011 yılında devrettiği emanetini geri aldığını söyledi.  

 

 

  Cumhuriyet Meydanında binlere seslenen Tüzün, Bozüyük’te birinci parti olduklarını belirtti. Yaşar Tüzün,”Bugün Türk milletinin makus tarihini bu kutsal topraklarda bir zafer daha kazandınız. Yürekten kutluyorum. Biz bu sürece başladığımızda hep birlikte başaracağız diye başlamıştık. İnandık, birlikte olduk. Bu birlikteliğimizi bugün sandığa taşıdık. Cumhuriyet Halk Partili olan olmayan bütün Bozüyük bugün Cumhuriyet Halk Partisini Bozüyük’te 1’inci parti yaptı.  

 

 

 Bende sizlerle gurur duyuyorum iyi ki varsınız. Bu mücadelemizi, bu birlikteliğimizi inanarak isteyerek bir zafere taşıdık. Zaferimiz kutlu olsun Bozüyük. Dün yapmış olduğum konuşmada bu meydan da demiştim ki geçmişte hangi siyasi partiye oy vermişseniz vermişsinizdir. Hangi partili olsanız önemli değil. Hem laik demokratik cumhuriyetin kurucusu, hem Bozüyük’ün bir evladına sahip çıkmanızı istemiştim. Bunu bugün gerçekleştirdiniz. Size yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 


 

“TBMM’DE BOZÜYÜK VEKİLSİZ KALMAYACAK”

 

  Bozüyüklülere, 3 gün sonra mazbataları aldıktan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bozüyük’ün bir Milletvekili olarak temsil edeceğimize inanmalarını söyledi.  Tüzün, “Bugüne kadar nasıl parlamentoda Bozüyük’ü, sizleri bize inananları gerçekten temsil ettiysek bundan sonra da etmeye devam edeceğim. Ve bu saatten sonra bugüne kadar parlamentoda Bilecik’imizi temsil eden Milletvekilliğimizi yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçimlerde, kampanyada bana söylenen lafların ben siyasette kalmasını istiyorum.

 

 

 Çünkü ben hiçbir aday arkadaşıma en ufak bir nezaketsizlikte bulunmadım. Bundan sonra değerli arkadaşlarımızın yaşamlarında aileleriyle, çocuklarıyla, torunlarıyla onlara mutluluklar, sağlıklar, afiyetler diliyorum. Görevimiz bitmedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki aritmetik tabloyu şuan itibariyle kesin öğrenmiş değiliz. Ama zannediyorum bir koalisyon hükümeti, bir koalisyon ortaklığı gözüküyor.  

 

 

 İnşallah bu koalisyon ortaklığında sizleri daha üst makamlarda temsil etmenin onurunu, mutluluğunu ve gururunu birlikte yaşarız diye umuyorum. Bu birlikteliğimizi görev yaptığım süre içerisinde sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimizden en ufak bir kuşkunuz olmasın. Buna inanmanızı istiyorum. Bozüyük Milletvekilsiz değildir, Bozüyük’ün Milletvekili Yaşar Tüzün’dür” dedi.

 

Son Güncelleme: 08.06.2015 08:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle