MİLLETVEKİLİ CANDAN, ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

16 Mayıs 2014 Cuma 12:03
1894 Okunma
MİLLETVEKİLİ CANDAN, ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi. 

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan’ın daveti üzerine kente gelen Milletvekili Ercan Candan, Cuma namazı öncesi Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti, türbenin yanında bulunan Orhangazi Cami'nde Cuma namazı kıldı.

 Ziyaretleri sırasında Candan’a, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Şeyh Edebali Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Arif Durmuş eşlik etti. Şeyh Edebali Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Arif Durmuş yapılan ziyaret sırasında, Milletvekili Candan'a Şeyh Edebali türbesi ve ilimiz hakkında bir takım bilgiler verdi.

 

  Aynı zamanda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi de olan Candan, Cuma namazı sonrası Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ni ziyaret ederek Bilecik gezisini sonlandırdı.

 

 

Son Güncelleme: 16.05.2014 12:03
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZiyaretTürbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle