MHP' DE DEPREM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı ve İlçe Başkanı görevden alındı.

11 Kasım 2014 Salı 14:16
1887 Okunma
MHP' DE DEPREM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı ve İlçe Başkanı görevden alındı.

 

 

Edinilen bilgiye göre Bilecik MHP İl ve İlçe Başkanları MHP Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu tarafından görevden alındığı iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar sonrası İl Başkanı Sabri Eraslan ve İlçe Başkanı Mahmut Özbekar bu iddiaları yalanlamazken yarın saat 13.30 İl başkanlığında bir basın açıklaması yapacaklarını bildirdiler.

 

 

 

MHP Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu tarafından İl Başkanlığına eski İl Başkanı ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz, İlçe Başkanlığına ise; Bilecik Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi olan Nazmi Erdem atandı. Görevden alınan İl Bakanı Sabri Eraslan yarın saat 13:30’da, yeni atanan ilçe başkanı Nazmi Erdem parti binasında bir basın açıklaması düzenleyeceklerini belirttiler.

Son Güncelleme: 11.11.2014 14:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKİstifaMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle