MELİH GÖKÇEK'DEN ŞOK İDDİA. TÜZÜN, KILIÇDAROĞLU’NA YAKIN AMA ...!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olduğu Beyaz TV'de gündeme ilişkin bomba açıklamalarda bulundu.

30 Temmuz 2015 Perşembe 05:51
2891 Okunma
MELİH GÖKÇEK'DEN ŞOK İDDİA. TÜZÜN, KILIÇDAROĞLU’NA YAKIN AMA ...!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olduğu Beyaz TV'de gündeme ilişkin bomba açıklamalarda bulundu.  

 

 

  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, olası bir erken seçimde CHP'nin ön seçim metodunu terk ederek milletvekili adayları listesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağını iddia etti. Gökçek, olası bir erken seçimde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de ön seçim yapılmayacağını iddia ederek, “Bunu söylüyorum yani kesinlikle ön seçim yapmayacak. Çünkü ön seçimde tabanın istediği kişiler geliyor ön seçimde. Kendinin istediği değil. Ve tabanın istediği kişiler gelince bunlarda biraz başına buyruk oluyor. Kaç tane grup oluşuyor parti içerisinde. Bunların kontrol altına alınabilmesi için burada söyleyeceğim 40-41 civarında 41 tane tam isim var. Bu isimlerin büyük ekseni yani şimdi 41 tane artık tasfiye edemez.  Ben söyledikten sonra. En az bunu yarısı kurtarır gibi geliyor bana.

 

 

 Ben ifşa ettikten sonra. Çünkü bunlar bağıracaklar, çağıracaklar kimlerle toplantı yapıldığını illa ki öğrenecekler. Öğrenince onlardan hesap sormaya kalkacak, ortalık karışacak yani. Yüzde 1 trilyon karışacak. Karışsın ben keyif alırım bunu karıştırmaktan. Yani başka bir şey değil. Ama şu kadarını söyleyeyim CHP’lilerde gardını alsın. Bu Kılıçdaroğlu’na tamam ben bu kadar yükleniyorum ama kendilerine de aynı şeyi yapıyor bunlar. Kendi aralarında konuştuklarını ben burada anlatamam çünkü bazıları suç olur. Yani neler duyuyorum neler duyuyorum karşılıklı. Onun için kendilerinin yapacağı, bileceği iş. Şimdi bu isimler zannediyorlar ki işte bir dinleme oluyor efendime söyleyeyim. Melih Gökçek uyduruyor böyle dile geliyor, değil. Bunlar tamamen kendilerinin uydurmaları. Net gelen usul şöyle, bunlar bir grup olarak toplanıyorlar. Orada teker teker mütalaaları yapıyorlar, isimler üzerine yorumlar yapıyorlar. Bunların hepsi bittikten sonra dışarıya çıkınca herkesin dostu var. Herkes dostuna bir şeyler anlatıyor. Dostuna anlatınca öyle bazı dostları var ki yedikleri, içtikleri ayrı gitmiyor. Hele hele bir de masa başı dostlar var ki iki tane çektin mi ondan sonra rahatlıkla açılıyor millet birbirine anlatıyor. Anlatınca söyleme dostuna, o da söyler dostuna oluyor. O dostların dostu da benim. Sonunda o dostlardan bir tanesi de gelip bana söylüyor” dedi.

 

  “YAŞAR TÜZÜN, KILIÇDAROĞLU’NA ÇOK YAKIN BİRİSİ”

 

  Bu anlattıklarının birer gerçek olduğunu söyleyen Gökçek sözlerine şöyle devam etti.

  “Antalya Milletvekili Metin Lütfi Baydar bu da Sayın Baykal’ın has adamı, ekibi. Onun için kesinlikle olası bir erken seçimde listeye konulmayacak. Aydın, Metin Fatih Atay, bu Adnan Keskinle aynı büroda çalışıyor. Yakın dostu Adnan Keskin’in. Biliyorsunuz Adnan Keskin’le Kılıçdaroğlu’nun arası açık. Ondan dolayı o da gidiyor. Şimdi bak teker teker verdiğim bilgileri de CHP’lilere sorun teyit ederler yani. Ondan sonra Bilecik, şimdi Bilecik'e geçiyoruz. Yaşar Tüzün. Bu Kılıçdaroğlu’na çok yakın birisi. Hani bu etro gömlek vardı. Onla gündeme gelen bir kişiydi ona bu gömleği alan kişiydi. Araları da iyi, fakat konuşmalarının içerisinde nedendir bilmiyorum artık onunda miadının dolduğunu, bir yenilik yapılması gerektiğini konuşuyorlarmış. Sayın Kılıçdaroğlu’nun gelen lafı öyle."

 

Son Güncelleme: 30.07.2015 05:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle