MEHMET ERDEM 92 YAŞINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Demokrat parti eski Bilecik Senatörü Mehmet Erdem 92 yaşında Bursa’da hayatını kaybetti.

21 Mart 2014 Cuma 11:57
2077 Okunma
MEHMET ERDEM 92 YAŞINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

 Demokrat parti eski Bilecik Senatörü Mehmet Erdem 92 yaşında Bursa’da hayatını kaybetti.

 

  Avukatlığın yanı sıra politikayla ilgilenen Mehmet Erdem, Demokrat Parti’den senatör seçilmiş, 1960 ihtilali sonrasında Adnan Menderes ile Yassı adada birlikte yargılanmıştı. Daha sonra İstanbul’a yerleşen, ancak Bilecik ile ilgisini kesmeyen, Mehmet Erdem, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde organ yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

Hastalığa yenik düşen Mehmet Erdem, tedavi gördüğü Bursa Tıp Fakültesinde dün yaşamını yitirdi. 92 yaşında yitirdiğimiz Mehmet Erdem’in cenazesi bugün Şerifpaşa CamiindeBilecik İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Bilecik şehir mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye katılanlar arasında Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Milliyetçi, Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Baro Başkanı Halime Aynur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Demokrat Parti (DP) İl Genel Meclis Üyesi adayı İsmail Cinoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 21.03.2014 11:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMehmet ErdemCenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle