M PLAKALI MİNİBÜSÇÜLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’te M Plakalı Minibüsçüler Derneği tarafından iftar yemeği verildi.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 06:22
2487 Okunma
M PLAKALI MİNİBÜSÇÜLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik’te M Plakalı Minibüsçüler Derneği tarafından iftar yemeği verildi.

 

 

Bilecik Gölparta bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Osman Yılmaz, dernek yönetimi ve çok sayıda M plakalı minibüsçüler katıldı. 

 

 

İftar sonrasında Bilecik Şeyh Edebali Kur’an’a Gönül Verenler Derneği Kurucu Başkanı Eğitmen Musa Demirbağ tarafından okunan dua ardından bir konuşma yapan M Plakalı Minibüsçüler Derneği Başkanı Erol Düzgün,  manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönem olan mübarek Ramazan içerisinde olduklarını belirterek, “Bu mübarek Ramazan ayının ve bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin arifesinde eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak faizlenmek ve oluk, oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmeyi Mevla’m hepimize nasip etsin. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz tüm arkadaş ve misafirlerimize bu vesileyle hoş geldiniz diyerek şükranlarımı ve teşekkürlerimi arz ederim. 

 

 

 Değerli arkadaşlar kıymetli misafirler bu günü çok anlamlı kılan sevincimizi zirveye çıkaran bir gerçeği de burada sizinle paylaşmadan geçmeyeceğim. Yönetim olarak iftar programının kararını ilk aldığımızda bir anda mazi gözümde canlandı ve kendi kendime nereden nereye diyerek şu anki bu tablo gözümün önüne gelerek gözlerim doldu. Allaha şükürler olsun ki bugün böyle bir ortamda bir aradayız ve bunun için ne kadar şükür etsek azdır” dedi.

 

 

“BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA MİNİBÜSÇÜ ESNAFI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ”

“Nice Yıllara Taşınması Projesinin” uygulayıcısı olan değerli Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya başarılı ekibine ve destek olan tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluş idareci ve yetkililerine minibüsçü esnafı olarak teşekkür ettiğinin üzerini çizen Düzgün, “Bizler Bilecik’teki minibüsçülük geçmişine baktığımızda ise derinlik olarak yapmış olduğumuz işlerin doğruluğu bir kez daha ortaya çıkarmaktadır. Netice olarak yapılan bu çalışmalar hem hizmet verdiğimiz halkımız hem de temsil ettiğimiz siz değerli minibüsçülerimiz tarafından takdir edilmektedir.

 

 

 Bizler bir yandan halkımıza en güzel ulaşım hizmetini vererek bir yandan da meleğimizi daha ilerlere emin adımlarla taşıyabilmek için resmi ve yasal haklarımızı da kullanarak temsil etme yetkimizi de kullanarak bu birlik beraberliğimizi sağlam bir zemine kavuşturmak olmanın mutluluğunu hep birlikte paylaşmaktayız ve emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz. Bu duygu düşüncelerle böyle güzel ve mutlu beraberliklerimizin devam edeceğini bu vesile ile hepimizin mübarek ramazan ayını ve kadir gecemizin hepimize ve tüm Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim” dedi.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 23.07.2014 06:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle