KESİLEN AĞAÇLARIN ÖNÜNDE BÖYLE POZ VERDİ

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü içerisindeki lojmanların önünde bulunan çam ağaçları kesildi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 10:58
2869 Okunma
KESİLEN AĞAÇLARIN ÖNÜNDE BÖYLE POZ VERDİ

 Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü içerisindeki lojmanların önünde bulunan çam ağaçları kesildi.  

 

 

  Alınan bilgiler doğrultusunda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü lojmanların önünde bulunan çam ağaçları evlere zarar verdiği ve evlerin güneş almaması iddiaları üzerine gerekli izinleri alınarak Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yardımı ile ağaçlar kökünden kesildi. Müdürlüğün dışında almış olduğumuz görüntüleri engellemek isteyen Bilgi Teknoloji İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdür Vekili Murat Ateş basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için güvenlik görevlisini gönderdi.

 

 

 Daha sonra ana kapıdan görüntü almak istediğimizde, kesilen ağaçlarını önünde” Dur poz vereyim öğle çek” diyerek poz verdi. Bu olaydan sonra gelen talimat üzerine basın mensuplarını içeri alan Bilgi Teknoloji İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdür Vekili Murat Ateş ile basın mensupları arasında gergin anlar yaşandı.

 

 

  Olay ilgili açıklamada, kesilen ağaçların gerekli kurumlardan izinleri alındıktan sonra kesildiği bildirildi.

 

Son Güncelleme: 17.09.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle