KEDİ OLASI BİR FACİAYA NEDEN OLUYORDU

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında olası bir faciayı kayalıklar önledi.

19 Aralık 2015 Cumartesi 12:42
2565 Okunma
KEDİ OLASI BİR FACİAYA NEDEN OLUYORDU
Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında olası bir faciayı kayalıklar önledi.  
 
 
   İddialara göre, 11 AN 409 plakalı otomobil sürücüsü Berk G., Çakırpınar köyünden Bilecik istikametine seyir halindeyken, aniden önüne kedi çıktı. Kediye çarpmamak için frene basan araç şoförü, gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti.
 
 
   Yoldan çıkan araç yaklaşık 200 metre yükseklikteki şarampolde aşağı doğru sürüklendi. Yaklaşık 5 metre ilerleyen otomobil şans eseri yamaçta bulunan bir kayaya takılarak durdu. Sürücü ve yanında bulunan arkadaşı kendi imkanları ile araçtan çıkarken, kazayı yara almadan atlattılar. Olay yerine tedbir amaçlı gelen 112 ekipleri gerekli kontrolleri yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldılar.
 
 
 
   Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken, çekici yardımı sürüklendiği yerden çıkarılabildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Son Güncelleme: 19.12.2015 12:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKazaKEDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle