KASIM AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.

05 Kasım 2014 Çarşamba 06:25
1059 Okunma
KASIM AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 Bilecik Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.  

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi meclis toplantı salonunda gerçekleşen Bilecik Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak, 2015 yılında uygulanacak olan ücret ve tarifelerin tespiti hususunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Görüşülen gündem maddesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. İkinci gündem maddesi olarak, Mülkiyeti Belediyemize ait gayrimenkullere 2015 yılında uygulanacak kira bedellerinin tespit edilmesi hususunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. 

 

 

 Üçüncü gündem maddesi olarak, 2015 Yılına ait Performans Programının görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Dördüncü gündem maddesi olarak, 2015 Yılı Bütçesinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesi olarak, Başkanlıkça ve Meclis Üyelerince getirilecek konular oy birliği ile kabul edildi.

  Meclis gündemi kapandıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından sorulan soru önergeleri sonrası Kasım ayı meclis toplantısı sona erdi.

 


Son Güncelleme: 05.11.2014 06:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle