“KALBE DÜŞÜNCE” ADLI PROGRAMA YOĞUN İLGİ

Bilecik Belediyesi, 2014 yılı kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Şair Yazar, Televizyon Programcısı Serdar Tuncer'in sunduğu ''Kalbe Düşünce'' adlı programda Prof. Dr. Sadettin Ökten, Mevlana'nın öğütlerini anlattı.

20 Aralık 2014 Cumartesi 08:25
1382 Okunma
“KALBE DÜŞÜNCE” ADLI PROGRAMA YOĞUN İLGİ

Bilecik Belediyesi, 2014 yılı kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Şair Yazar, Televizyon Programcısı Serdar Tuncer'in sunduğu  ''Kalbe Düşünce'' adlı programda Prof. Dr. Sadettin Ökten, Mevlana'nın öğütlerini anlattı.

 

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Tarihten edebiyata, musikiden mimariye kadar birçok alanda kültürümüze derinlemesine aşina olan ilim ve gönül adamı, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadettin Ökten,  Mevlana ile Mevlana'nın öğütlerini anlattı. Prof. Dr. Sadettin Ökten konuşmasına, Şeyh Edebali, Ertuğrulgazi ve Dursun Fakih gibi büyük din ve devlet adamlarının yaşadıkları topraklar olan Bilecik'te olduğu için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

 

 

Şair Serdar Tuncer'in şiirleri ile Sanatçı Cihan Yıldız'ın müzik dinletisinin bir arada sunulduğu programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çok güzel ve özel bir gece yaşadıklarını belirterek, Prof. Dr. Ökten'e, Sunucu Serdar Tuncer'e, Sanatçı Cihan Yıldız ve ekibine teşekkür etti.

 

 

Prof. Dr. Sadettin Ökten gibi bir ilim ve gönül adamına sahip oldukları için millet olarak büyük mutluluk yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Değerli Hocamız ve gönül adamı Sadettin Ökten'in hem ülkemiz hem de şehrimiz kültür ve ilim sahasındaki çalışmalarına birçok katkısı  olmuştur. Kendisi, Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hazırlanan, ''Şiirlerin ve Şarkıların Sultanları'' adlı programda da çok başarılı bir rehberlik ve danışmanlık görevi gördü.

 

 

İnşaallah kendisiyle birlikte daha birçok etkinlikte bir arada oluruz. Kendisine ve bu gecenin bizlere hoş ve verimli geçirilmesinde katkısı olan Serdar Tuncer ile Cihan Yıldız kardeşimize ve ekibine teşekkürlerimi tekrarlıyorum'' ifadelerini kullandı.  Programın sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Prof. Dr. Ökten'e, kendisiyle birlikte daha önce çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu bir tablo hediye ederken, Vali Ahmet Hamdi Nayir de Bilecik seramiğinden yapılmış fincan takımı hediye etti.

Son Güncelleme: 20.12.2014 08:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle