KADINLAR SAHAYA İNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, seçim kampanyasının son günlerinde ilçe ve köylerde mitinglerine devam etti.

03 Haziran 2015 Çarşamba 11:40
1128 Okunma
KADINLAR SAHAYA İNDİ

  Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, seçim kampanyasının son günlerinde ilçe ve köylerde mitinglerine devam etti.

 Mitinge özellikler kadınların göstermiş olduğu ilgiden memnun kalan Tüzün, “İktidar hedefinin yoksulluğu bitirmek. Halkın iktidarında yoksul vatandaşlara yönelik yardımların kesileceği iddiasının büyük bir yalan. Bu yardımlar anayasanın emridir. Bu yardımlar kesilmeyecek, aksine artarak devam edecek. Kadınlarımıza aylık 720 bin liralık yardım yapılacak. Bu paralar doğrudan kadınların hesabına yatırılacak.

 

 

Engellilere, çocuklara askere gidenlere yardım yapılacak. Çalışan kadın kardeşlerimize kreş desteği verilecek. Bizim derdimiz seçim yatırımı değil, geçim yatırımı. Bizim derdimiz üreten bir Türkiye. Bizim derdimiz kalkınan Türkiye’de yoksulluğu bitirmek. Biz burada seçim yatırımı değil, geçim yatırımı yapıyoruz” dedi.

 

 

CHP İKTİDARINDA MAZOT BİN 500 TL”

 

CHP iktidarında emeklilere dini bayramlarda iki maaş ikramiye verileceğini, emeklilerin bayramı bayram gibi yaşayacağını anlatan Tüzün, mazotun bin 500 liraya indirileceğini böylece boş duran tarlaların yeniden ekileceğini, çiftçinin ürününün para edeceğini söyledi. Tüzün, bütün seçmenleri Pazar günü sandığa giderek CHP’ye oy vermeye davet ederek, “Çoluğumuzun, çocuğumuzun, Bilecik’in, Yenipazar’ın ülkemizin geleceği için boş vermeyin, oy verin. Geleceğinize sahip çıkın” dedi. 

 

 Tüzün, yarın Söğüt’te, Cuma günü Çaltı, İnhisar, Osmaneli, Cumartesi günü de Pazaryeri ve Bozüyük’te düzenlenen mitinglere katılarak konuşma yapacak. CHP Cumartesi günü ayrıca seçim yasakları başlamadan önce Bilecik merkezde konvoy düzenleyerek gövde gösterisi yapacak.  

Son Güncelleme: 03.06.2015 11:40
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPYaşar Tüzün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle