JİP İLE ÇARPIŞAN HAFİF TİCARİ ARAÇ TERS DÖNÜP ORTA REFÜJDE DURABİLDİ

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

02 Şubat 2015 Pazartesi 09:41
3232 Okunma
JİP İLE ÇARPIŞAN HAFİF TİCARİ ARAÇ TERS DÖNÜP ORTA REFÜJDE DURABİLDİ

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 

 

 

Edinilen bilgiye göre, Adem Bakır yönetimindeki 11 ER 761 hafif ticari araç, merkez Atatürk Bulvarı üzerinden Sanayi istikameti seyir halindeyken İl Özel Kavşağında, 2’inci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı istikametine seyir halinde olan İsmail Özel yönetimindeki 34 UOM 09 plakalı jipe çarptı.

 

 

 

Çarpmanın etkisi jip şoförü İsmail Özel yaralandı, hafif ticari araç ise çarpmanın etkisi ile ters dönerek orta refüje çıkarak durabildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı İsmail Özel'i, olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

 

 

Yaşanan bu kaza sonucu yol bir süre trafiğe kapandı. Yol ortasında bulunan jip itilerek yol ortasından çekildi ve yol trafiğe açıldı.

 

 

Yaralının sağlık durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Son Güncelleme: 02.02.2015 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle