İLK ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

 Bu yıl Erzincan ve Bilecik’te düzenlenen Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları ilk şampiyonlar belli oldu.  

03 Şubat 2018 Cumartesi 17:22
398 Okunma
İLK ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

 Bu yıl Erzincan ve Bilecik’te düzenlenen Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları ilk şampiyonlar belli oldu.  


  Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu'nda 29 ilden toplam 474 sporcu katılacağını Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları açılış seremonisi yapılırken, törene Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Bilecik Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Lütfi Akyüz katılmıştı.

 Bilecik’te yapılan grup maçları ilk günün sonunda 45 kiloda Yusuf Demir, 51 kiloda Adem Burak Uzun, 60 kiloda Emre Kural şampiyon olmayı başardılar. Yıldızlar Serbest Güreş grup müsabakalarında ikinci gününde 48 kiloda Eray Keskin-Umut Refik Sayın, 71 kiloda Magamed İsrapilov-Serhat Çavuşoğlu, 80 kiloda İsmail Küçüksolak-Halil Erçin finale yükselmeyi başardılar.


  Öte yandan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 4 Şubat Pazar günü sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan cemal 2018-02-06 23:11:28

HABERİ GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM ŞEHRİMİZDE BÖYLE BİR TURNUVA VAR 29 İLDEN KATILIM VAR BELEDİYE NE ANONS YAPIYOR NEDE BİLGİLENDİRME AFİŞİ VAR KÜLTÜR SİTESİNE ACUN GELİR BOY BOY AFİŞLER NE KADAR ÜZÜCÜ YALANSA İNKAR EDİN BÖYLE ETKİNLİK HER ZAMAN OLMAZ HER SENE KÜME DÜŞEN BASKETBOL İÇİN BOL BOL ANONS YAPANLAR NEDEN SESSİZ KALDI SORMAK GEREKİR

banner22

resim yükleresim yükle