İLİMİZİ BULGARİSTAN'DA YAPILAN DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

Bursa’da yapılan Karate Dünya Şampiyonası seçmelerinde sıklet birincisi elde eden sporcudan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne ziyaret.

24 Kasım 2014 Pazartesi 07:44
2508 Okunma
İLİMİZİ BULGARİSTAN'DA YAPILAN DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

 Bursa’da yapılan Karate Dünya Şampiyonası seçmelerinde sıklet birincisi elde eden sporcudan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne ziyaret. 

 

 

  Geçtiğimiz aylarda Artvin’de yapılan Türkiye Kyokushın (Ful Kontak)  Karate Şampiyonasına Bilecik’i temsilen katılan İsmet Durmuş, 2002 doğumlular arasında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Bu sporcu 26 Ekim 2014 Bursa’da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerine katılarak kendi sıkletinde birinciliği elde etti. Ülkemizi 29 -30 Kasım 2014 tarihinde 52 farkı ülke sporcularının katılacağı ve Bulgaristan’ın Samakov kentinde yapılacak olan Dünya şampiyonasına temsil etmeye hak kazanan İsmet Durmuş’u ve antrenör Yılmaz Durmuş’ u Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Lütfi Doyuk makamında kabul edip her ikisini de tebrik ederek çalışmaları ve yapılacak olan şampiyona hakkında bilgiler aldı.

 

 

  Bu sporcumuzun çalışmalarını uzun zamandır takip ettiğini belirten İl Müdürü Doyuk, ‘‘Gelecekte bir şeyler yapacağını da bekliyordum şimdi o an geldi kendisi küçük ama başarısı büyük olan sporcumuza ve Dünya Şampiyonasında hakem olarak görev yapmak üzere davet edilen Milli Karate Hakemi Yılmaz Durmuş’ a da şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah Dünya Şampiyonasında da ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum yolunuz açık olsun’’ dedi.

 

  Konuşmanın ardından İl Müdürü Lütfi Doyuk, sporcu, antrenör ve Karate hakemini ödüllendirdi.

 

Son Güncelleme: 24.11.2014 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle