İLETİŞİM VE DOĞALGAZ ŞİRKETLERİNİN AÇTIĞI ÇUKURLARA BELEDİYE YAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

Bilecik’te iletişim ve doğalgaz hizmeti veren kurum ve kuruluşların cadde ve sokaklardaki zamansız çalışmaları kötü bir görüntüye neden oluyor.

29 Haziran 2015 Pazartesi 11:13
1755 Okunma
İLETİŞİM VE DOĞALGAZ ŞİRKETLERİNİN AÇTIĞI ÇUKURLARA BELEDİYE YAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

 Bilecik’te iletişim ve doğalgaz hizmeti veren kurum ve kuruluşların cadde ve sokaklardaki zamansız çalışmaları kötü bir görüntüye neden oluyor.  

 

 

  Kentte 150 kilometrelik ulaşım ağının tamamına yakınını sıcak asfalt ve parke ile donatan Bilecik Belediyesi, iletişim ve doğalgaz çalışması gerçekleştiren kurumların yeni asfalt alanı üzerinde sonradan gerçekleştirdiği çalışmalar ile içinden çıkılmaz bir sonuç veriyor. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Bilecik'te, yapılan iletişim ve doğalgaz hatları genişletme çalışmaları beraberinde birçok olumsuzluğu getiriyor.

 

 

Yapılan bu zamansız çalışmalar, belediyenin geçen yıl içerisinde yapmış olduğu sıcak asfaltların kesilmesine neden oluyor. Bu uygulama sonucunda ise bir yıl önceden yapılan yeni yolların, gerçekleştirilen kesilme ve yarılmalarla deforme olup, yağışların asfalt altına girerek, asfaltın bozulması sonucunu doğuruyor.  

 

 

 Sonradan, zamansız olarak kesilen asfaltın altında bulunan toprak ve kumun yağış ile taşınarak mazgalları tıkanması sonucunda ise son zamanda şehri etkisi altına alan yoğun yağışların sel baskınlarını ortaya çıkarıyor.

 

 

  Bilecik Belediyesi ve kurumlar arasındaki çalışma sözleşmelerine rağmen, zamanında yapılmayan çalışmalar sonucu yollardaki oluşan hasarlar, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yama çalışmalarıyla gideriliyor.

 

 

  Ayrıca, merkez Bahçelievler mahallesinde yapılan iletişim ve doğalgaz çalışmalarında sokaklar trafiğe kapanırken, sürücüler bu duruma tepki gösteriyor.

 

 

Son Güncelleme: 29.06.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle