İL ÖZEL İDARESİ BÜTÇESİNİN YÜZDE 10 KADAR BORÇLANMASI KOMİSYONDAN GEÇTİ

Bilecik İl Genel Meclisi Aralık ayı Meclis toplantısı 4’üncü birleşiminde geçtiğimiz günlerde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen borçlanma maddesi karara bağlanarak oy birliğiyle kabul edildi.

04 Aralık 2015 Cuma 15:15
1412 Okunma
İL ÖZEL İDARESİ BÜTÇESİNİN YÜZDE 10 KADAR BORÇLANMASI KOMİSYONDAN GEÇTİ

  Bilecik İl Genel Meclisi Aralık ayı Meclis toplantısı 4’üncü birleşiminde geçtiğimiz günlerde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen yüzde 10 borçlanma maddesi karara bağlanarak oy birliğiyle kabul edildi.  

 

 

  Bilecik İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Aralık ayı Meclis toplantısı 4’üncü birleşiminde geçtiğimiz günlerde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale Bilecik İl Özel İdaresi bütçesinin yüzde 10’luk kısmanın borçlanılması karara bağlanarak oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

 Buna göre 23 milyon bütçesi olan Bilecik İl Özel İdaresi yüzde 10’luk kısmı olan 2 milyon 300 bin TL’lik borçlanma il İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürlüğünden kredi kullanabilecek.  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, borçlanılan 2 milyon 300 bin TL il yaklaşan kış ayları için köylere daha iyi hizmet verebilmek için 3 greyder ve 1 kamyon alınacağı belirtti.

Son Güncelleme: 04.12.2015 15:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIl Genel Meclis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle