İL MÜDÜRÜ YILDIZ, BASINDA YER ALAN HABERLERE CEVAP VERDİ

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Isıtma ve sıcak su sisteminin çalışmadığı bir salonda maç oynandı” haberine ilişkin açıklamalarda bulundu.

27 Kasım 2015 Cuma 09:07
2112 Okunma
İL MÜDÜRÜ YILDIZ, BASINDA YER ALAN HABERLERE CEVAP VERDİ
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Isıtma ve sıcak su sisteminin çalışmadığı bir salonda maç oynandı” haberine ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
 
 
  Görevine yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, yeni yapılan salonda ısınma ve sıcak su ile ilgili bir problemler olduğunu ve en kısa zamanda bunların çözüleceğini söyledi. LPG sistemi kurulduktan sonra o doğalgaza göre yapıldığı için orada yapılması gereken bir iki işlem olduğu ve bu işlemler sonrası ısınma ve sıcak su problemini çözüleceğini belirten Yıldız, sözlerine şöyle devam etti.
 
 
  Salonun geçici kabul yapılırken doğalgaz olmadığından dolayı herhangi bir klima ve ısıtma sistemi denenmemiş. Denenmediği için LPG’yi yapan firmanın deneme yapması gerekirken deneme yapmadığı için böyle sorunlar yaşandı. Denenecek ki ona göre yapılacak ve ondan dolayı müteahhitle bakanlık arasında sıkıntı vardı. Biz geçen hafta bakanlarla görüştüğümüzde bu problemi çözdük. İnşallah o firma gelecek bu kontrollerini yapacak ondan sonra biz LPG’yle orayı ısıtmaya devam edeceğiz.
 
 
  Yani sıkıntı oradan kaynaklanıyor. Birazda tabi yaz dönemi olduğu için biz geldiğimizden beri sürekli üzerinde duruyoruz ama bu projeler bakanlık projesi olduğu için bakanlıklardan ihaleyi aldıkları için bakanlıkla direk çalışıyorlar. Orada bir ödeme noktasında kendileri aralarında bakanlıkla ilgili sıkıntıları var. Oradan kaynaklanan bir sorun var onu da görüşmelerle biz çözdük. Gerekirse biz yaptıracağız. Büyük ihtimal önümüzde ki hafta gelip tamamen salonun teslimatları yapacaklar. Bizde ona göre LPG sistemiyle doğalgaz gelene kadar orayı ısıtacağız.”
 
 
 
  “DANA ALTINDA BUZAĞI ARAMA”
 
  Yıldız, ısıtma ve sıcak suyla sorunun müteahhitle firmadan kaynaklandığı anlatarak, “Isıtmayla alakalı da sorun bu. Geçen hafta oynanan basketbol maçında bu sıkıntılar yaşandı. Takımlarında tamam biz bu şartlar içerisinde oynarız demesi gerekiyor. Sadece ev sahibiyle de iş bitmiyor. Aslında ilk etapta deplasmana gelen takıma bunu sormak gerekiyor. Şartlar bu nasıl yapalım diye. Bende bu noktada bir art niyetin olduğunu düşünüyorum. O konuda iyi niyetli değilim. Bu kimden kaynaklanıyorsa dana altında buzağı arama derler ya o tarz bir tavır olarak gördüm” dedi.
 
 
  “BENİ ASLAN YILDIZ OLARAK İSTEDİĞİNİZ KADAR ELEŞTİREBİLİRSİNİZ, BEN BUNDAN GOCUNMAM”
 
  Yıldız’a İHA muhabirinin “Maç günü Basketbol İl Temsilcisinin sıcak su olduğunu söylemesini neye bağlıyorsunuz” sorusuna ise, kendisinin de sporun içerisinden gelen bir insan olduğunu ve ilkokul dördüncü sınıftan beri spor salonlarının içerisinde yetiştiğini belirtti. Yıldız, “Benim o noktada arkadaşlara vermiş olduğum talimat şu. Arkadaşlar, ne gerekiyorsa yapın. Yani ne önlem gerekiyorsa alın. Gerekirse yüzme havuzunda biz ev sahibiyiz ben sonuçta ev sahibi olarak gelen misafir takımı da en iyi şekilde orada ev sahipliği yapmam gerekir düşüncesiyle biz bu talimatı verdik. Biz havuzu da açardık hiç sorun değil. Yüzerlerdi duşlarını alırlardı.
 
 
  Bu sıkıntıyı çözmek adına diyorum biz giderdik hamamla bir anlaşma yapardık arkadaşlara bir değişiklik olsun diye onları da yapabilirdik. Bunlar yapılmayacak şeyler değil. İl temsilcisi neden böyle bir açıklama yaptı bu konuyu ilk defa sizden duydum. Bununla da alakalı gereken çalışmayı ben yaparım. Niye böyle bir şey söylemiş bilmiyorum ama bunlar doğru şeyler değil. Bireyleri çözmeye çalışıyoruz. Benim bu konuda sizden ricam şu bu konularla alakalı bizzat bilgiyi benden alırsanız. Biz her zaman basına öncelik veriyoruz. Olması gereken bu sizde bizim için çalışıyorsunuz. Ben basının verimli şekilde kullanılmasının kanaatindeyim. Eğer teknik bir sıkıntı varsa ileriki tarihe aktaracaksınız. Beni Aslan Yıldız olarak istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. Ben bundan gocunmam. Bizim eksikliğimizi görürseniz bunu yazarsınız bu sizin göreviniz. Siz yazmadan önce bana sorun” dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2015 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle