İL GENEL MECLİSİ ŞUBAT AYI İLK BİRLEŞİM TOPLANTISINDA 2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk birleşiminde 2 gündem maddesi görüşüldü.

01 Şubat 2016 Pazartesi 08:08
899 Okunma
İL GENEL MECLİSİ ŞUBAT AYI İLK BİRLEŞİM TOPLANTISINDA 2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk birleşiminde 2 gündem maddesi görüşüldü.  

 

 

  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapılan Şubat ayı ilk birleşiminde 2 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden gelen Söğüt Organize Sanayi Bölgesinin elektrik ihtiyacının Söğüt ilçesi Dereboyu Köyü, Söğüt İlçesi Küre Köyü, Söğüt merkez Kayhan Mahallesinde bulunan parsellerin Söğüt Organize Sanayi tarafından gönderilen ödenek ile idare adına satın alınarak kamulaştırılması veya irtifak hakkı tesis edilmesi talebi görüşüldü. Oylamaya sunulan teklif oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

  İkinci maddesi olarak; Pazaryeri İlçesi Ahmetler Köyü ulaşım yolu olarak da kullanılan yolun, bölgenin revizyon imar planı çalışmalarında bağlantı izni için organize sanayi bölgesi ile İl Özel İdare arasında protokol yapılması talebi görüşüldü. Oylama sunulan gündem oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

  Bu gündem maddesi sonrası İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk birleşimi sona ererken, yarın saat 10.30’da aynı salonda ikinci birleşim yapılacak.

Son Güncelleme: 01.02.2016 08:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIl Genel Meclis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle