İL GENEL MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Genel Meclisi Olağanüstü toplantısı Meclis Başkanı Serkan Yıldırım eşliğinde yapıldı.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 08:43
1396 Okunma
İL GENEL MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Genel Meclisi Olağanüstü toplantısı Meclis Başkanı Serkan Yıldırım eşliğinde yapıldı.

 

 

  İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Sağlık Bakanlığı’nca gönderilen ödeneklerle Bilecik merkez Pelitözü köyünde kamulaştırılan taşınmazların sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere hazine adına devir talebi ve önceden yapılan trampa protokolünün görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

İkinci gündem maddesi olarak, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2015 yılı çalışma takviminde idarenin yatırım programında yer alan projelerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü bütçe tertiplerinde yer alan projelerde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan toplam 1. 500.000.00 TL. Ek ödenek için mahalli idareler bütçe ve muhasebe yönetmeliğinin 37.maddesi gereği ek ödenek verilmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

 

  Görüşülen maddeler hakkında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi üyesi Turgay Yılmaz, Bilecik Merkez Pelitözü köyündeki kamulaştırılmaları kendilerini yaptıklarını belirterek, ”Siz gittiniz, basın açıklaması yaptınız ve bu meclisi hiçe saydınız sizleri kınıyorum” dedi.

 

 

  Aynı şekilde maddeler hakkında görüş bildiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yılmaz ise, “ AK Parti’nin iç çekişmelerinden dolayı hastane konusu ertelendi” dedi.

 

 

  Bu gündem maddelerini görüşülmesinin ardından İl Genel Meclisi Olağanüstü toplantısı sona erdi.

Son Güncelleme: 17.08.2015 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle