HIRSIZLIK ZANLILARI TUTUKLANDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen 3 zanlıdan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

03 Ekim 2015 Cumartesi 04:36
1152 Okunma
HIRSIZLIK ZANLILARI TUTUKLANDI

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen 3 zanlıdan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Yediler, Yeni Doğan ve Tekke mahallelerinde hırsızlık olaylarına karışan 2’si kadın 3 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin başarılı çalışmaları sonrasında yakalandı. Mahallelerdeki evlerde çeşitli hırsızlık olaylarına karışan Ö.İ. (19) ve S.Y. (13) isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan Ö.İ. tutuklanarak Bilecik cezaevine gönderildi. Yaşı küçük olan S.Y. ise serbest bırakılırken, başkasına ait kimlik bilgilerini kullanmaktan hakkında işlem yapıldı.

  Ayrıca Tekke Mahalle'deki bir eve girerek hırsızlık olayına karışan M.A. (21) da ekiplerin başarılı çalışmaları sonrasında yakalanarak, ifadesinin alınması sonrasında mahkemeye sevk edildi. Mahkeme sonrasında tutuklanan M.A. Pazaryeri cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 03.10.2015 04:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHırsızBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle