HANGİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozüyük İlçe Başkanı İsmail Jan istifa dilekçesini sundu.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 10:13
1454 Okunma
HANGİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozüyük İlçe Başkanı İsmail Jan istifa dilekçesini sundu.

Telefonla görüşlerini aldığımız, CHP Bozüyük ilçe Başkanı İsmail Jan, 6 Mayıs tarihinde istifa dilekçesinin CHP Bilecik İl Başkanlığına mektup şeklinde sunduğunu belirtti. Jan, “ Önceki İlçe Başkanım Metin Torun’un Belediye Başkanlığı adaylığı için Bozüyük İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Yönetim olarak beni İlçe Başkanlığı görevine laik gördüler. O günden bu güne ilçe başkanlığı görevini götürdüm. Ama seçimlerden öncede bu Başkanlık görevinin seçim sonuna kadar olacağını hep söyledim. Yaşadığım sağlık sorunluları nedeni ile 6 Mayıs tarihinde istifa dilekçemi CHP Bilecik İl Başkanlığına mektup olarak gönderdim. O tarihten bu yana bana gerekli tebliğ hala yapılmadı.

     İSTİFANIN ARDINDAN İL BAŞKANLIĞINI ARAMADINIZ MI? SORUSUNA

 

İsmail Jan’ın cevabı ise; İl Başkanı Çağatay Karaahmet’i aramadım. Çünkü ona karşı bir kırgınlığım olduğu için arama gereği duymadım. Çünkü ilçe olarak bir seçim atlattık ve seçim sonrası İlçe Başkanı olarak beni ne aradı ne sordu. Bu nedenden dolayı kendisine bir kırgınlığım var bu yüzden de istifa dilekçemin ne olduğunu soramadım “ dedi.

Son Güncelleme: 14.05.2014 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle