HANGİ BELEDİYE BAŞKANI 20 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİYLE YARGILANDI

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, sosyal medya üzerinde yayımladı mesaj ile Bilecik Ağır Ceza Mahkemesinde 5 yıldan az olmamak kaydı ile 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemeden beraat ettiği belirtti.

05 Mart 2015 Perşembe 09:26
2700 Okunma
HANGİ BELEDİYE BAŞKANI 20 YIL HAPİS CEZASI  İSTEMİYLE YARGILANDI

  Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, sosyal medya üzerinde yayımladı mesaj ile Bilecik Ağır Ceza Mahkemesinde 5 yıldan az olmamak kaydı ile 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemeden beraat ettiği belirtti.

 

 

  2010 yılında Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve eski belediye başkanı Hikmet Öztürk Esemen köyü civarındaki çöp döküm sahasına Pazaryeri ilçesinin çöplerini döktürmek suçundan açılan davanın sonucu dün belli oldu. Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve eski belediye başkanı Hikmet Öztürk, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesinde 5 yıldan az olmamak kaydı ile 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılandıkları mahkemeden beraat ettiler. Beraat kararı sonrası sosyal medya üzerinden yayımladı mesajında, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesinde Esemen köyü civarındaki çöp döküm sahasına Pazaryeri ilçesinin çöplerini döktürmek suçundan 3’üncü duruşmaya çıktığını belirten Yalçın, “5 yıldan az olmamak ile 20 yıl hapis istemiyle yargılanıyorum. Beni şikayet edenler Pazaryerinin gelişmesine, kalkınmasına engel olmak bizim birlikte başardıklarımızdır. Hizmetlerin önünü kesmek benim hevesimi, Pazaryerine karşı olan sevgimi bitirmek isteyenlerdir. Onlar fesatlıktan fitnelikten bazı şeyleri göremiyorlar.  Muzaffer Yalçın olarak bu can bu tende olduğu sürece görevimin son saniyesine kadar Pazaryeri için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Beni yıldıramayacaklar ve bende yılmayacağım. Bunu defalarca her ortamda söyledim söylemeye ve bu eylemde bulunmaya devam edeceğim. Onlar benim Pazaryeri sevgimi, ilçeye olan aşkımı hayal bile edemezler” dedi.

 

 

“ADELET TECELLİ EDEREK BERAAT ETTİK”

 

 Adaletin tecelli ederek berat ettiğini belirten Yalçın, "Eğer beraat etmemiş olsaydım da Pazaryeri için bırakın hapis yatmayı canımızı vermeye razıyız.  Biz bu kutsal emanet için kefenimizi giyerek yola çıktık. Bundan sonra da ilçenin kalkınmasını, gelişmesini engellemek bizi durdurmak için böyle eylemler olacaktır.  Siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güçle bütün bu engelleri hep birlikte aşacağız. Bu sevda bitmez ve inşallah Pazaryeri için elimizden geleni yapacağız ve hep birlikte başaracağız” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 05.03.2015 09:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPazaryeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle