HALDUN DOMAÇ'TAN İL MÜDÜRÜ YILDIZ'A ZİYARET

Başarılı spor adamı Haldun Domaç, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ı ziyaret etti.

11 Kasım 2016 Cuma 05:11
692 Okunma
HALDUN DOMAÇ'TAN İL MÜDÜRÜ YILDIZ'A ZİYARET

      Başarılı spor adamı Haldun Domaç, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ı ziyaret etti. 

 

 

        Türkiye’nin yakından takip ettiği spor yorumcusu, gazeteci, program yapımcısı, moderatör, öğretim görevlisi, fair play komisyonu üyesi ve aynı zamanda yazar olan Domaç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bilecik İl Müdürü Aslan Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Domaç ve Yıldız, Bilecik sporuna ve gençliğine fayda sağlayacak projeler üzerinde durarak, özellikle ileri ki tarihlerde gerçekleştirilmesi düşünülen spor kültürüne katkı sağlayacak çalışmalar, sporda bir davranış biçimi olan fair play çerçevesinde sporcuları bilinçlendirerek sporculara katkı sağlamak, sportmenlik çerçevesinde kardeşlik ve dostluk gibi kavramları pekiştirecek sporculara fayda sağlayacak projeler ve programlar üzerinde durdu.  

 

 

  Konuğunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, spora yıllarını vererek spor için birçok dalda başarılı çalışmalara imza atan Haldun Domaç’ı, Bilecik’te ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, bu güzel ziyaret için kendisine teşekkür etti.

   Öte yandan İl Müdürü Yıldız, Domaç'a üzerinde Osmanlı Arması'nın bulunduğu bir hediye verdi.

Son Güncelleme: 11.11.2016 05:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle