GÖLPAZARLILAR DERNEĞİNDEN KAYMAKAMA VEDA YEMEYİ

Gölpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal’ın tayini nedeniyle Bilecik Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği veda yemeği düzenledi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 13:23
2421 Okunma
GÖLPAZARLILAR DERNEĞİNDEN KAYMAKAMA VEDA YEMEYİ

Gölpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal’ın tayini nedeniyle Bilecik Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği veda yemeği düzenledi. 

 

 

Bilecik’te bir restoranda düzenlenen akşam yemeğine Gölpazarlı olan Merkez Valisi Kasım Esen, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Gölpazarı Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ali Şenel, Gölpazarı CHP İl Genel Meclisi Üyesi Turgay Yılmaz, Gölpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Semih Yavuz, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Topçu, SS2 Nolu Minibüsçüler Otobüsçüler Kooparatifi Başkanı Erkan Erdem, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Danışmanı Osman Yılmaz, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hayati Durak, Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sami Erçin, Karadenizliler Dernek Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu, Erzurumlular Dernek Başkanı Lütfi Akyüz, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Bilecik Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği Kurucu Başkanı Sadık Kaya, Gölpazarı mahalle muhtarları ile Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. 

 

 

Gece de ilk konuşmayı Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Ergün yaptı. Daha sonra yemeğe katılanlar Kaymakam Bakkal hakkındaki görüşlerini bildirdiler. Görüşlerinden dolayı Cevdet Bakkal’dan çok memnun olduğunu gidişinden dolayı üzüntülü olduğunu kaydettiler. Bakkal:  Burada gördüğüm bariz bir nokta var, birlik olabilme yeteneği. Biraya çok rahatlıkla gelebiliyorlar, bir arada çok güzel faaliyetlerde bulunabiliyorlar. Bunların örneklerini hem hıdrellez şenliklerinde hem diğer başka yerlerde Gölpark da verdik, verdiler, örneklerini gördük. Gerçekten Gölpazarı için çok anlamlı çok umut vaat eden bir olaydı bunlar. Hepsi gelecek için aslında birer örnek bizim için. Gelecekte Gölpazarı çok daha farklı bir noktaya, her ne kadar insanları olumsuz düşünse de ben daha olumlu bakıyorum, geleceğine inanıyorum. Çünkü bu birlik, beraberlik farklı alanlarda sürerse bunun önü alınmaz. İnşallah Gölpazarı da hak ettiği bir noktaya çıkar, giderler diye düşünüyorum. Herkes burada hakkımızda hak ettik mi bilmiyorum ama olumlu konuştular, herkese temennileri için, düşünceleri için teşekkür ediyorum. Biz Gölpazarı’nda açıkçası şu düsturla yol aldık. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına yapmamak gibi bir düşünceyle yola çıktık. Bunun tam tersi noktada şöyle de diyebiliriz. Ben Göle’liyim . Göle de nasıl çalışıyorsam, nasıl çalışmayı düşünüyorsam Gölpazarı’nda da öyle çalıştım. İnsanlara da, Gölpazarlılara da, herkese de öyle baktım öyle düşünüyorum, kendi memleketlim, kendi akrabammış gibi öyle bir hissiyatla hareket ettim, Allah bana bu hissiyatı da verdi hamd olsun. İnşallah faydalı olabilmişizdir, faydalı olduysak ne alâ. Herkese ben tekrar teşekkür ediyorum, buraya katılan, katılmayan herkese selamlarımı iletiyorum” dedi.

 

 

Gölpazarı’nı Tanıtma ve Kültür Derneği Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Ergün Gölpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal’a Osmanlı Turası hediye etti. 


Son Güncelleme: 17.09.2014 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle