GERİYE KALAN YÜZDE 10 OYU KİM ALICAK

30 Mart yerel seçimlerine 20 gün kala Bilecik’te siyaset iyice hızlandı.

10 Mart 2014 Pazartesi 17:05
1593 Okunma
GERİYE KALAN YÜZDE 10 OYU KİM ALICAK

30 Mart yerel seçimlerine 20 gün kala Bilecik’te siyaset iyice hızlandı.

Bugün seçim koordinasyon merkezin açılışını yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanı Çağatay Karaahmet yaptığı konuşmada yapılan anketlerde şuan  1’inci partiyiz 12 bin oyumuz var. Bu oranı 15 bin oya çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Bu 12 bin oy Bilecik’teki seçmene bakarsak yaklaşık yüzde kırklık bir dilim yapar.

 

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş bugün Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı ile kapalı pazar  gezisinde esnafla birlikte oldular. Burada CHP İl Başkanın yaptığı konuşmada oy oranının 12 bin hedefleri 15 bin olduğu söylediğimizde Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş kendi oylarının da yüzde 50’nin üzerinde olduğu söyledi. Bu söylemlere göre iki partinin Bilecik’te oy yüzdesi yüzde 90 yapıyor. Bu oran yüzdelerine göre geriye kalan yüzde 10’luk dilim ise Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi arasında paylaşacağı gözüküyor. CHP ve Ak Partinin oy oranlarını açıklaması ile MHP saflarının nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu haline geldi.

Son Güncelleme: 10.03.2014 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle