FETÖ OPERASYONU KAPSAMINDA 15 KİŞİ TUTUKLANDI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 kişiden 15’i tutuklandı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 05:48
4692 Okunma
FETÖ OPERASYONU KAPSAMINDA  15 KİŞİ TUTUKLANDI

    Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 kişiden 15’i tutuklandı. 

 

 

   Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Gölpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz günlerde 16 kişiyi düzenlenen operasyonla gözaltına almıştı. Bu gözaltına alınan kişilere, araması olan 2 kişinin de kendi isteği ile teslim olmasıyla bu sayı 18’e çıkmıştı. Gözaltına alınan 18 kişi dün Gölpazarı Adliyesine çıkarıldılar. Bu kişiler İbrahim E., Selime E. ve Şerife Ü. Denetimli Serbestlik şartıyla serbest kalırken, tutuklanan kişilerinin çoğu emekli ve bayan olduğu görüldü.

 

 

     Tutuklananların isimlerin; Kemal Ö., Müdaim T., Cemile T., İbrahim T., Havva T., Mükerrem B., Zehra Ç., Tahsin K., Ayşe Y., Mine C., Harun K., Ahmet D., Ahmet A. ile sonradan kendi istekleri gelen işçi Büşra Demir ve MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu’nun amcasının oğlu Yenipazar belediye çalışanı Ramazan Varolu olduğu öğrenildi.

 

 

    Tutuklanan 15 kişi Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne parmak izlerinin alınmasının ardından Bilecik M Tipi cezaevine götürüldüler. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ise; gözaltına alınan Gölpazarı Zaman Gazetesi dağıtıcısı Emre Çalık tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 04.08.2016 05:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle