FAHRETTİN POYRAZ SERT KONUŞTU

Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz Özel Sevgi Çiçeği Okulu’nda yapılan veda yemeği hakkında konuştu.

17 Mart 2014 Pazartesi 13:12
2431 Okunma
FAHRETTİN POYRAZ SERT KONUŞTU

Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz Özel Sevgi Çiçeği Okulu’nda yapılan veda yemeği hakkında konuştu.

Bugün Bilecik Kültür Sitesinde toplanan Bilecik’te bulunan Muhtar adayları ve Muhtarların toplantısında konuşan Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, “ Eğitim amaçlı bir okulda yapılan bu toplantıyı tasvip etmediğini belirtti. Poyraz. “ Bilecik’te adamlar Özel Sevgi Çiçeği Okulunda 7-8 tane müdürü toplamışlar  Ak Partinin aleyhinde toplantı yapılıyorlar hem de bir okulda. Basına da yansıdı gazete yazdı bunu. Bende o zaman giden Valimiz Halil İbrahim Akpınar’ı aramıştım. Vali bey biraz tereddüt edince Vali beye de şunu söyledim. Sayın Valim benim bildiğim İl Müdürleri Devletin Valisinden emir alırlar. Ama orada paralel bir devlet yapısı varsa onu bilmem dedim. Şimdi gereğinin yapacağız onu söyleyeyim. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyetin yerine kendini koyamaz hangi görevde olursa olsun “ dedi.

 

Bu açıklama sonrası toplantıya katılan kurum Müdürlerinin ve yemeği düzenleyen  Kurum  hakkında nasıl bir gelişme yaşanacağı merakla bekleniyor.

Son Güncelleme: 17.03.2014 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle