ELDEMİR, SUSKUNLUĞUNU SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BOZDU

Ak Parti Bilecik Milletvekili seçilen Halil Eldemir, seçim sonrası suskunluğunu sosyal medya üzerinden paylaşımı ile bozdu.

09 Haziran 2015 Salı 05:18
2408 Okunma
ELDEMİR, SUSKUNLUĞUNU SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN  BOZDU

 Ak Parti Bilecik Milletvekili seçilen Halil Eldemir, seçim sonrası suskunluğunu sosyal medya üzerinden paylaşımı ile bozdu.  

 

 

  Eldemir, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, ülke olarak bir seçimi daha geride bıraktıklarını söyledi. Bu seçimlerde milletin demokrasimize sahip çıktığını ve sandıkta iradesini gösterdiğini belirten Eldemir, “Ak Parti olarak her zaman milli iradenin önemine inandık ve sahip çıkmaya gayret ettik. Milletimizin kararı Ak Parti'mizi tekrar 1’inci parti yapmıştır. Sonuçların Türkiye'mize ve Bilecik'imize hayırlı olmasını Cenab'ı Haktan niyaz ediyorum. Seçim sürecinde destek veren tüm hemşehrililerime ve beraber çalıştığım Ak Parti teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.

  Bilecikli hemşehrilerimin üzerime yüklediği görev ve sorumluluk bilinci ile, şehrimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için çalışacağım. Çalışma döneminde oy vermiş olsun, vermemiş olsun tüm hemşehrilerim destek ve dualarını bekler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Son Güncelleme: 09.06.2015 05:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAk PartiAçıklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle