DOĞUŞ AİLESİ 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ DOLAYISIYLA YEMEKTE BULUŞTU

Bilecik’te faaliyet gösteren Doğuş Suni Deri Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyeleri çalışanlarıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yemekte buluştu.

02 Mayıs 2017 Salı 07:40
2086 Okunma
  DOĞUŞ AİLESİ 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ DOLAYISIYLA YEMEKTE BULUŞTU

 Bilecik’te faaliyet gösteren Doğuş Suni Deri Kösele Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyeleri çalışanlarıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yemekte buluştu.

 

 

  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir deri fabrikasının yönetim kurulu üyeleri, fabrikanın bahçesinde düzenlenen yemekte personelleri ile bir araya geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, fabrikanın girişinde yemeğe katılan çalışlarını karşılayarak, her biriyle tek tek sohbet etti. Ardından bir konuşma yapan Kahraman, çalışanlarıyla yıl içinde ara ara düzenlenen yemeklerle bir araya geldiklerini belirtti.

 

 

 Kahraman, “Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Ailemizle yine bir günü kutluyoruz. Aslında işçi değil, benim ailem hepsi. Ayrı ayrı hepsini çok seviyorum. Çok güzel bir beraberliğimiz var. Uzun yıllar da inşallah böyle gider. Onlar da beni yalnız bırakmıyorlar.

 

 

 Bilecik’te zaten geldiğimden bu yana hiç yalnızlık çekmedim. Eminim bundan sonra da çekmeyeceğim. Allah herkese böyle çalışanlar nasip etsin” dedi.

Son Güncelleme: 02.05.2017 07:40
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYemekDoğuşDeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle