DOĞRU TESPİT

Vatan Partisi Bilecik 25-26. Dönem Milletvekili Aday adayı Feridun Aynur Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması(PDY) soruşturmaları kapsamında açıklamalarda bulundu.

16 Ağustos 2016 Salı 11:42
2931 Okunma
DOĞRU TESPİT

    Bilecik'ten Vatan Partisi'nin 25 ve 26. dönem milletvekili Aday adayı Feridun Aynur, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturmaları kapsamında tutuklanan kişilerin mal varlıklarına el konulmasını okulların, yurtların, ticarethanelerin de devlete geçmesi gerektiğini söyledi.

 

 

       Sürdürülen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulunan Aynur, bu ülkede kazanılan paraların halkın alın terinin emeklerinin karşılığı olduğunu belirtti. Bu sebeple FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında tutuklananların mallarına el konulması, okulların, yurtların, ticarethanelerin de devlete geçmesi gerektiğini belirten Feridun Aynur, “Bu paralar ülkenin ayarlarıyla oynanarak kazanılmış paralar. Cumhuriyet’in altında Cumhuriyet'e küfürler ederek bu ülkeyi yok etmek için kurulmuş bir örgüttür bu.


 

  Bunu biz yıllar öncesinde ilk söyleyen, ilk yazanlardan bir tanesiyiz. Aydınlık Gazetesinin eski sayılarını okusun görsün insanlar. Uğur Mumcu kullandı bunu. Fethullah Gülen diye bir örgüt olduğunu, soruların çalındığını, yıllar öncesinden söylendi. 40 yıl önce yazıldı, çizildi. Hala insanlar yeni ayılıyor. Yani ben şuna inanamıyorum bu ülke de her şey olduktan sonra mı insanlar ayılacak ? Bu ülkeye, bu vatana ihanet eden herkesi teşhir edin kardeşim. Herkes sorgulansın, herkes cezasını çeksin. Bu bu kadar basit. Bu ülkede bu bayrağın altında yaşayıp da bu ülkeye bu bayrağa ihanet eden herkes cezasını görsün. Hiç de acımıyorum. Sonuna kadar da arkasındayım. Atatürk’e küfür edip de Türk bayrakları asanlar tutuklandıkları zaman Türk bayraklarını indirdiler aşağıya” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.08.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle