"DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇMEMEK LAZIM"

Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz önümüzdeki Milletvekili seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

01 Ağustos 2014 Cuma 05:53
1263 Okunma

 Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz önümüzdeki Milletvekili seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bilindiniz üzere geçtiğimiz yerel seçimlerde adı sıkça Belediye Başkanı adayı mı? sorusu ile anılan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ablasının oğlu, aynı zamanda özel bir bankanın müdürü olan Hüsnü Bayrakçı şimdi de Milletvekilliğine aday olacak dedikoduları gündemde sıkça yer alıyor. Milletvekili seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte bu konu ile alakalı açıklama yapan Poyraz, "Şimdi doğmamış çocuğa don biçmemek lazım. Siyasette her şey olur. Yani Hüsnü kardeşimizde sevdiğimiz bir kardeşimiz. Tabi siyasetin kuralları kendine göre işler. Bu işi yapamaz mı yapabilir. Başka arkadaşlarda yapabilir. Bizim şu anda Ak Parti olarak Belediye Başkanlarımızdan tutunda partimizin kuruluşundan bu güne kadar görev almış pek çok arkadaşımız var hala bürokraside çalışan çok değerli arkadaşımız var. Kim olur kim biter açıkçası bunu bu günden tahmin etmek konuşmak erken bence ama tabi arkadaş isteyebilir diğer arkadaşlarda isteyebilir”.

“SİYASETTE İSTEMEK BİRİNCİ ŞART AMA YETERLİ DEĞİL”

 Siyasette istemenin birinci şart olduğunu ama yeter şart olmadığını, onun istemesinden sonra diğer karar verici mekanizmalarında o isteye uygun onunla uğraşan bir süreci tamamlamaları gerektiğinin üzerini çizen Poyraz, “ Bunu ben değil şimdi kimse bilemez acık söyleyeyim çok erken onlar için daha zamanı var" diye belirtti.

 Bilecik Olay Haber sahibi Rafet Sünetci’nin, Hüsnü bey aday olduğu zaman siz destek verecek misiniz? sorusu üzerine, Poyraz, “Dediğim gibi biz  şuan şu konumdayız. Yani arkadaşlarımızın hepsini iyi kabul edersek elbette karar verici olan arkadaşlarımız iyiler arasından bir iyi noktasında karar verecektir. Allah şükür biz Ak Parti kadroları olarak hem Türkiye genelinde  hem Bilecik özelinde ciddi yetişmiş kadrolarımız var.  İnşallah o gün gelir ve karar vericiler bu anlamda istişare noktasında bizimle istişare ederlerse biz o günkü tabloya göre ancak değerlendirmesini yapabiliriz. Yoksa bu günden çıkıp ta şu şudur bu budur demek şey ama bizim sonuçta üçüncü dönemimiz gider ayakta olsa 10-12 yıldır siyaset yapıyoruz kim kimdir diye elbet sorarlar bu sorunun cevabı bu günden benim için bile meçhul yoksa bizim o arkadaşlarımızla ilgili sadece adı da Hüsnü biliyorsunuz. Şu anda besleyeceğimiz sadece Hüsn-ü Zan’dır" dedi. 

 

Son Güncelleme: 01.08.2014 05:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle