DİREKSİYON BAŞINDA UYUDU

Bilecik’in Vezirhan beldesinde meydana gelen kazada, direksiyon başında uyuduğu iddia edilen otomobil sürücüsü ve eşi yaralandı.

20 Temmuz 2015 Pazartesi 03:43
2356 Okunma
DİREKSİYON BAŞINDA UYUDU

  Bilecik’in Vezirhan beldesinde  meydana gelen kazada, direksiyon başında uyuduğu iddia edilen otomobil sürücüsü ve eşi yaralandı.  

 

 

  Kaza, saat 04.30 sıralarında Vezirhan beldesi girişinde  meydana geldi. İstanbul’dan Antalya  giden ve seyir halindeyken direksiyon başında uyuduğu iddia edilen Hakan Bunlu yönetimindeki 34 GA 5064 plakalı otomobil, Bilecik Vezirhan beldesine geldiğinde bariyerlere  hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bunlu'nun aracında bulunan eşi Özlem Bunlu da yaralandı.

 

 

  Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Bunlu çiftini ambulansla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

 

 Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 20.07.2015 03:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle