DENİZ BAYKAL KURULTAY’DA İPLERİ ELİNE ALIRSA BU DÖRTLÜNÜN DURUMU NE OLUR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal geçtiğimiz gün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi.

19 Ağustos 2014 Salı 08:07
2074 Okunma
DENİZ BAYKAL KURULTAY’DA İPLERİ ELİNE ALIRSA BU DÖRTLÜNÜN DURUMU NE OLUR

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal geçtiğimiz gün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi.

 

 

 Bilecik ziyaretlerine ilk olarak Bozüyük CHP ilçe binasında başlayan Deniz Baykal, buradaki ziyaretleri sırasında geçtiğimiz yerel seçimlerde Bozüyük CHP Belediye Başkan adayı olan, CHP Kurultay Delegesi Metin Torun’un olmayışı gözlerden kaçmadı. Bozüyük ziyaretleri sonrası, Bilecik’e gelen Baykal’ı, Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan karşıladı. Bu karşılama sırasında Bilecik CHP  İl Başkanı, Kurultay Delegesi Çağatay Karaahmet’in olmayışı ve İlçeler arasında (Belde hariç) tek CHP’li Belediye Başkanı olan Kurultay Delegesi  Vedat Kazıcı ile 2007 Genel Seçimlerinde CHP 2’inci sıra Milletvekili adayı olan, diğer Kurultay Delegesi Nebiye Zobaroğlu’nun olmayışı kafalarda soru işareti bıraktı.

 

 

 

 İlçe başkanları arasında sadece Osmaneli İlçe başkanın Faik Üstün’ün bulunması eski bir Genel Başkanın ilimize ziyaret için gelmesinin neden önemsenmemesi vatandaş tarafından merak ediliyor. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın şimdiye kadar Kurultayda adaylığı için bir şey belli etmese de aday olup yada desteklediği adayın Genel Başkan seçildiği takdirde bu dörtlünün siyasi geleceğinin ne olacağı merak ediliyor. Ayrıca bu konu ile alakalı bu 4 Kurultay Delegesinin konu ile ilgili açıklama yapıp yapmayacakları ise siyasi kamuoyunda ayrı bir merak konusu haline geldi.

Son Güncelleme: 19.08.2014 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle