ÇINAR "FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ BURAYA GELECEK"

Bilecik’te yağan sağanak yağış dolayısıyla, gider kapaklarındaki su birikintiler adeta küçük deniz görüntüsü oluşturdu.

15 Temmuz 2014 Salı 11:31
4567 Okunma
ÇINAR

 Bilecik’te yağan sağanak yağış dolayısıyla, gider kapaklarındaki su birikintiler adeta küçük deniz görüntüsü oluşturdu.

 

Bilecik’te öğleden sonra başlayan ve 1 saat aralıksız süren sağanak yağış iş yerlerinin su basarken, vatandaşları, esnafı ve esnaf dükkânlarında bekleyen müşterileri zor duruma soktu. Her sağanak yağmur yağdığında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan işyerlerini yağmur suyu ile dolarken, dükkan sahipleri işyerlerine dolan suları dışarı atmakta zorlandılar.

 

 

 Dükkan sahipleri tıkanan gider kapaklarını açmak isteyen Bilecik Belediyesi çalışmalarına tepkilerinin gösterirken “ Siz Gidin Fen İşleri Müdürünüz Gelsin” diye haykırışlarda bulundular. Görevlilerin tıkanan gider kapaklarını açtıktan sonra yağmur suları çekilirken bulvar üzerinde bulunan dükkânlarda maddi hasarlar meydana geldi. Hürriyet Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesini birbirine bağlayan bat çık da ise araçlar zor anlar yaşarken dolan yağmur suları yüzünden araçlar karşıya geçemedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 15.07.2014 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle