CEMAAT KARPUZA DOYDU

Bilecik’te karpuz fiyatları 10 kuruşa düşmesi ve mahsulün tarladan toplanması vatandaşa yaradı.

07 Ağustos 2015 Cuma 10:30
2595 Okunma
CEMAAT KARPUZA DOYDU
  Bilecik’te karpuz fiyatları 10 kuruşa düşmesi ve mahsulün tarladan toplanması vatandaşa yaradı.
 
 
 
Anavatan Partisi’nden (ANAP) 18. ve 19. Dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, karpuzun 10 kuruşa düşmesinin geçen günlerde protesto ederek köylülere 4 römork karpuz dağıtmıştı. Seven, bu sefer cuma namazı çıkışı geçen hafta merkez Şerifpaşa Camii cemaatine 4 ton karpuz dağıtırken bu haftada Bahçelievler Mahallesi Balahatun camiinde cemaate karpuz dağıttı.



 Konuyla ilgili konuşan Seven, “Biz şuan bunu tamamen hayır amaçlı yapıyoruz. Bir de çiftçimizin içinde bulunduğu bu kötü durumu da gözler önüne sermek istedik. Farklı bir amacımız olmadığını tekrardan söylüyorum. Karpuz 10 kuruşa düşünce tarlalarda kaldı. Çiftçi karpuzu tarladan toplayamaz hale geldi. Bizde onların dertlerini sorunları gündeme getirmek için böyle bir eylem gerçekleştirdik” dedi.
 
 

Son Güncelleme: 07.08.2015 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle