ÇARŞAMBA AKŞAMI BİLECİK'İN GURURU OLACAK

Bilecikli genç ses sanatçı Hilal Coşgun bu hafta FOX TV’de yayına giren “Sesi Çok Güzel” adlı programda haftaya yarışmacı olarak katılacak.

17 Nisan 2015 Cuma 12:30
3204 Okunma
ÇARŞAMBA AKŞAMI BİLECİK'İN GURURU OLACAK

 Bilecikli genç ses sanatçı Hilal Coşgun bu hafta FOX TV’de yayına giren “Sesi Çok Güzel” adlı programda haftaya yarışmacı olarak katılacak.

 

FOX TV ekranlarında Çarşamba günün yayına giren “Sesi Çok Güzel” adlı programın 22 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak programından Bilecikli genç ses sanatçı Hilal Coşgun yarışma olarak katılacak. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Türk Halk Müziği bölümünde okuyan Coşgun, ilk klibini geçtiğimiz ay Ankara yöresine ait söz ve müziğin Anonim olan “Suya Gider Allı Gelin Has Gelin” türküsüne çekmiş ve klip kısa bir sürede ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.  

 

 

“BU BİR FIRSAT BENİM İÇİN"

 

 FOX TV ekranlarında yarışmaya katılacak olan Hilal Coşkun, Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen’in jürilerini oluşturduğu “Sesi Çok Güzel” adlı yarışmaya katılacağı için çok mutlu olduğunu belirtti. Coşgun, “Çarşamba günün yayınlanacak programda performansımız sergileyip haftanın birinci olmak istiyorum. Çok güçlü sesler var rakibim olarak. Allah’ın izni ile Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen önünde iyi bir performans sergileyip anlımın akı ile çıkmak istiyorum. Bu yarışma benim için bir fırsat olacak. Kendimi iyi sergileyip bu fırsatı kaçırmak istemiyorum” dedi.

 

 

Öte yandan, yarışma çekimleri için İstanbul’da Sibel Can ile bir araya gelen Coşgun, hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

Son Güncelleme: 17.04.2015 12:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYarışmaSes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle