BU KUAFÖR SALONUNDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Bilecik'te, hizmete giren kuaför salonunda bir ilk düşünülerek, çocuklar için ayrı bir bölüm yapıldı.

28 Ekim 2016 Cuma 11:45
2313 Okunma
BU KUAFÖR SALONUNDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

   Bilecik'te, yarın hizmete girecek olan kuaför salonunda herşey düşünülerek, çocuklar için ayrı bir bölüm yapıldı.  

 

 

  Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yarın hizmete girecek olan  Fenonem isimli erkek kuaföründe farklı bir konsept uygulanarak çocuklar için ayrı bir bölüm yapıldı. İç dizaynı ile Nişantaşı’ndaki kuaför dükkanlarını anımsatan dükkanda, çocuklar için otomobilden yapılmış tıraş koltuğu ve yine otomobilden yapılmış ayna gözlerden kaçmadı.

 

 

 Kuaför salonunda  büyüklerin yanı sıra çocuklarının da düşünüldüğünü anlatan dükkan sahibi Ercan Çanakçı, “Çocuklar kuaför salonu gittiklerinde canları sıkılıyor ve korktukları içinde tıraş olmak istemiyorlar.

 

 

 Bizlerde küçük çocuklar için araba konsepti bir oturma alanı yaparak onların vakit geçirdikleri sırada tıraşlarını yapacağız. Bilecik'te farklı bir konsept kullanarak dükkanımızı hazırladık. Dükkanımız 3 katlı. Herşey düşünülerek yapıldı. Müşterilerimize ayrı bekleme salonu oluşturduk. Çaylarını, kahvelerini yudumlarken, gazetelerini okurken sıralarını bekleyebilecekleri. Allah'ın izniyle Bileciklilere iyi hizmete sunacağız” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 28.10.2016 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle