"BİZ BASINA İŞİNİ ÖĞRETECEK DEĞİLİZ"

Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri basın ile bir araya geldi.

19 Haziran 2014 Perşembe 05:05
1084 Okunma

   Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri basın ile bir araya geldi.  

 Bilecik Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinde yapılan toplantıda Dr. Turhan Sulhan yeni başladığı görevi nedeniyle basına kendini tanıttı. Basın mensupların kendileri için ne kadar önemli olduğuna değinen Sulhan, “ Basın, kamu hizmetini yürütürken bizler açısından gerçekten bizim önemsediğimiz, bizim hizmetimizde bizlere ve vatandaşa yardımcı olan önemli bir hizmet sektörü.

 

 

Bu noktada basınla birlikte çalışmak anlamında basın bizim için gerçekten önemlidir. Bu zamana kadar 6-7 değişik illerde görev yaptım. Çalıştığımız her yerde basınla çok iyi diyaloglarımız oldu. İnsanların bizlere işini öğretmesinden bizler hoşnut olmazken, bizlerde basına işini öğretecek değiliz. Basınla aramızda diyalogların kesintisiz olmasını istiyorum. Kimse bize işimizi öğretnesiz diyorsak bizde basına işini öğretecek değiliz.

 

 

 Basının önemli bir görevi bize yardım etmektir. Kimi zaman yaptığınız haberlerle, bu haberler bazen olumsuz içerikli olabilir bazen de olumlu içerikli olabilir. Bizde asla ve kat iyen basınla aman bizi olumsuz etkileyecek haber olmasın demeyiz. Telefonlarımız size karşı 24 saat açıktır. İrtibat halinde olursak daha iyi olur. Sizler açısından da düşünüyorum en güzel haber doğru haberdir. O yüzden sizden ricam haberlerinizi teyit ederek yapalım. Bu noktada ilimize katkı sunabilecek her türlü gelişmeyi, ileriye götürücü çalışmaları yapacağınız haberlere şimdiden ben kendi adıma imza atmaya hazırım” dedi.

 

Son Güncelleme: 19.06.2014 05:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle