BİLECİK'TE VAHŞET CANLI CANLI POŞETE KOYDULAR

Bilecik'te çaldıkları hayvanları telef eden 4 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 12:18
5399 Okunma
BİLECİK'TE VAHŞET CANLI CANLI POŞETE KOYDULAR

Bilecik'te çaldıkları hayvanları telef eden 4 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik’te kiraladıkları bir otomobil ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  bölgesinde Halil Dal’a (38) ait bir kümesten çalınan, 41 adet tavuk ve aynı gün Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler mevkiinde İsmail Özdoğan’a (57) ait  ahırdan çalınan, 3 adet küçük baş hayvan hırsızlığı gerçekleştirildi.

 Bu hırsızlık olayının Polise intikal etmesi sonucu soruşturma başlatan Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarda iki olay yerinde de aynı araç lastiği izini tespit etti. Bu araç lastiği izinden yola çıkan Emniyet ekipleri, çalınan 3 adet küçük baş hayvan başı boş şekilde Beşiktaş Mahallesi Beşyüzevler mevkii civarında boş bir arazide buldular. Emniyet ekipleri hırsızların Bilecikli olabileceği  ve otomobilin yıkamaya götürülebileceği ihtimali değerlendirilerek, Bilecik Organize Sanayi bölgesindeki oto yıkamaları takibe aldılar. Bir otomobilden şüphelenen Asayiş ekipleri yaptıkları incelemede otomobilde hayvan dışkıları ve tüyler buldu.

 Derinleştirilen soruşturmada şüpheli bulunan H.E.A (21), O.A (22) , S.Y.(26) ve S.G (45) yakalanmış olup, ayrıca çalınan 41 tavuktan 12'si Pelitözü Gölpark mevkiinde bir bağ evinde canlı olarak, geri kalanı ise çuvalların içinde telef olmuş bir şekilde bulundu.

 Şüpheli 4 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 Yaşanan olayların çoğu Bilecik’te kiralık araçlar ile gerçekleştiriliyor.

1) Bu kiralık araçlar kim tarafından denetleniyor

2) Bu kiralık araçlarda GPS var mı? 

3)Bu kiralanan araçlar kiralama şartlarına uygun mu? 

4) Maliye tarafından kayıtlar var mı?

Son Güncelleme: 12.05.2014 12:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKVahşet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle