BİLECİK’TE RAMAZAN AYINDA BÜFELERDE İÇKİ VE SİGARA SATIŞLARI NASIL

25 Haziran 2015 Perşembe 06:22
2204 Okunma
BİLECİK’TE RAMAZAN AYINDA BÜFELERDE İÇKİ VE SİGARA SATIŞLARI NASIL

 Bilecik’te Ramazan ayının gelmesi ile birlikte büfelerde içki ve sigara satışlarında düşüş olduğu görüldü.  

 

 

  Bilecik’te Ramazan ayının gelmesi ile birlikte büfelerde içki ve sigara satışlarında düşüş olduğu görülürken, iftar sonrası içki satışları olduğu belirtildi. Bilecik ilinde 10 senedir büfecilik yapan Önder Akpınar, alkol ve sigara satışlarında geçen seneki Ramazan ayına göre daha iyi olduğunu söyledi. Alkol satışlarında müşterilerinin değiştiğini belirten Akpınar, “Benim müşterim başka yerden alkol alıyor, başka büfenin müşterisi benden alışveriş yapıyor. Ramazan ayında hep böyle oluyor zaten” dedi.

 

 

  “ALKOL VE SİGARA SATIŞLARI İFTAR SONRASI OLUYOR”

 

  Ramazan ayında oruç saatleri arasında içki ve sigara satışının olmadığı vurgulayan Akpınar, “İftar ezanı okunduktan sonra içki ve sigara satışlarımız açılıyor. Bu satışlarımızın yanı sıra yaz ayında olmamız sebebiyle dondurma ve gazlı içecek satışları iyi. Sadece temel gıda satışlarında düşüş oldu Ramazanın gelmesi ile birlikte” dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2015 06:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle