BİLECİK’TE GÖRÜNMEZ KAZA: 2 YARALI

Bilecik’te, kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi çeşitli yerlerinde hafif şekilde yaralandı.

08 Haziran 2016 Çarşamba 13:29
1972 Okunma
BİLECİK’TE GÖRÜNMEZ KAZA: 2 YARALI

    Bilecik’te, kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi çeşitli yerlerinde hafif şekilde yaralandı.

 

 

      İddialara göre, Niyazi A. yönetiminde bir kargo şirketine ait bir kamyon Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halindeyken, kavşakta ışıklarda durdu. Bu esnada aynı güzergahta seyir halinde olan ve ışıklarda kamyonun sağına park eden 11 DS 068 plakalı otomobil sürücü İshak K. yeşil ışık yanınca hareket etti.

 

 

    Kamyon sürücüsünün de harekete geçmesi ve yolun daralması sonucu kamyon ilk olarak arabaya yandan sürttü. Bu sebeple otomobil yan dönerek kamyonun önüne bir süre sürüklenerek durabildi.

 

 

    Yaşanan kazada otomobil içinde İshak K. eşi ve çocuğu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. 

 

 

   Kaza sebebiyle tek şeritten ilerleyen trafikte sürücüler yolun dar olması sebebiyle zor anlar yaşadı. Trafik ekiplerinin olay yerinde gerekli incelemeleri yapmasının ardından araçlar kaza yerinden çekilerek, trafik normale döndürüldü.

 

Son Güncelleme: 08.06.2016 13:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKazaGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle